KMTSO meclis başkanı ve yönetim kurulu başkan ve üyeleri belirlendi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) yeni Meclis ve Yönetim Kurulu başkanları belirlendi. M. Hanifi Öksüz Meclis Başkanı, Serdar Zabun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2018 10:10
KMTSO meclis başkanı ve yönetim kurulu başkan ve üyeleri belirlendi

KMTSO’da 14 Nisan’da yapılan seçimlerde oluşan 67 kişilik Meclis, yaşça en kıdemli üye Tevfik Karaman başkanlığında ilk toplantısını yaparak, meclis başkanı, meclis divanı, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul delegelerini seçti.

Meclis Başkanlığına M. Hanefi Öksüz, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Abdulkadir Kurtul ve Mehmet Akif Gölcü, Katip Üyeliğe ise Ercan Aygün getirildi.

Serdar Zabun başkanlığında yeni Yönetim Kurulu ise Şahin Balcıoğlu, Hüseyin Özdal, Adnan Toprak, Mehmet Beşen, Abdullah Şirikçi, Mustafa Buluntu, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi, Erdal Kanbur, Fatih Dinçer ve Nazlı Ceylan Balduk Kurtul’dan oluştu. Böylece, KMTSO Yönetim Kurulu’nda ilk kez bir bayan üye görev almış oldu.

KMTSO’nun TOBB Delegeleri, Mehmet Hanefi Öksüz, Şahin Balcıoğlu, Alişan Arıkan, Abdulkadir Kurtul, Lütfi Sabancı, Haluk Şerbetçi, Fürkan Bayazıt ve Mehmet Akif Gölcü oldu.

Disiplin Kurulu’na ise Ali Arpasatan, Atıf Şirikçi, Mehmet Eken, Abdurrahim Özge, İsmail Şeref Alkış ve Mustafa Evliya seçildi.

kmtso2-002.jpg

Hesapları İnceleme Komisyonu, Selahaddin Fazıl Sandaloğlu, Fehmi Arıkan, Mikdat Güzelbulut, Ahmet Gaffar Akarca ve Mahmut Bayazıt’tan oluştu.

Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, yaptığı konuşmada, seçimlerin en güzel şekilde tamamlandığının altını çizerek işadamlarıyla yaptıkları istişareler sonucunda güçlü bir kadro oluşturduklarını, önemli olanın herkesin gönlünde yatan aslanı bulmak olduğunu ifade ederek “Güçlü bir kadromuz oldu. Mümkün olduğu kadar genç arkadaşlara yer vermeye çalıştık. Ondan sonra mümkün olduğu kadar bu işe daha çok zaman ayıran ve gönül veren arkadaşları bulmaya çalıştık. Birkaç bayan meclis üyemiz oldu. Bu gelişmeler çok güzel gelişmeler.” diye konuştu.

3-119.jpg

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, yeni yönetimi seçerken özen gösterdiklerini belirtti. Tüm Meclis üyelerinin bu işe layık olduğunu fakat odaya zaman ayıracak ve sektörlerinde temsil kabiliyeti yüksek arkadaşları seçmeye çalıştıklarını belirten Zabun, “Bugün ilk Meclis toplantımızı yaptık. Disiplin kurulu üyelerimizin, Meclis başkanımızın, meclis başkan yardımcılarımızın ve özelliklede TOBB delegesiyle birlikte yönetimimizi seçmiş olduk. Sektörler bazında değerlendirme yaptık. Umarım başarılı bir yönetim olur.” şeklinde konuştu.

kmtso-002.jpg

Yeni Yönetim Kurulunda yer alan Şahin Balcıoğlu ise yaptığı açıklamada “Birlikte güzel şeyler yapacağız. Buna inancımız tam. Herkesi yanımızda istiyoruz. Bize öneri getirmelerini, bizi takip etmelerini, sorunlarını getirmelerini, sorunlarını getirirken de çözümlerini getirmelerini de istiyoruz. Böylece el birliği ile daha güçlü olacağımızı, daha verimli olacağımızı Kahramanmaraş için daha iyi şeyler olacağını düşünüyoruz. Biz birlikte olduğumuz her konuda ama her konuda başarılı olduk. Ama grup grup olduğumuz işlerin çoğunu başaramadık”. Burada bunu sağlamaya çalışacağız. Hep birlikte yürüyeceğiz. İnşallah kazanan Kahramanmaraş olacak.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.