ÇABA, Kahramanmaraş’ta umutları bir kez daha yeşertti

Özellikle çocuklara yönelik yaptıkları projelerle adından söz ettiren ÇABA Derneği, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Yuva Derneği iş birliğince Kahramanmaraş’ta ÇABAÇAM Eğitim destek birimini çocukların hizmetine açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2024 13:32
ÇABA, Kahramanmaraş’ta umutları bir kez daha yeşertti

Kahramanmaraş’ın tanıtımı noktasında yoğun çaba harcayan İş İnsanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul’un da dernek yöneticilerini karşılayıp ilgilediği etkinlik Kahramanmaraş’taki konteynır kentlerden biri olan Umut Kent’te gerçekleşti.

Çocukların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve eğitimin her alanında desteklenmesi için ÇABAÇAM Eğitim Destek Birimini hayata geçiren ÇABA Derneği, Kahramanmaraş’ta Umut Kent’te açtığı birim ile konteynırlarda kalan öğrencilere ve ailelerine alanında uzman eğitimcilerin özverili çalışmalarıyla destek olacak. Umutkent Kaymakamı Yunus Köse, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, İş İnsanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ve ÇABA Derneği yöneticilerinin de açılışında hazır bulunduğu sınıf, 4-6 yaş arasındaki çocuklar ve ailelerine okul öncesi eğitim ve psikolojik destek hizmetleri verilecek. Ayrıca kadınlara ve bebeklere yönelik sosyal etkinlik alanları ile destek birimlerine dönük faaliyetlerde en kısa sürede başlayacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.