Kırtasiye ürünleri, kırtasiyeciden alınır

Yeni eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla Pazarcık Kültür Kitap Kırtasiye İşletmecisi Ramazan Hasıl fiyat artışları ile ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2018 11:49
Kırtasiye ürünleri, kırtasiyeciden alınır

Hasıl; “Doların hareketliliğinin bize yansıması kırtasiyenin ana direklerinden bir tanesi kâğıt ve kâğıt mamulleri olması hasebiyle ve kâğıtların dışarından gelmesinden %100 oranında zamlar var. Bazı firmalar bu zamları %100 yansıtmamasıyla birlikte kimileri %100 olarak yansıttı. Bu artışların tamamen dolar endeksli bir artış değil de bir takım fırsatçılar da mevcut. Okulların açılmasıyla öğrenciler bir takım ihtiyaçlarını karşılayacak ve bu artışlar öğrenciler biraz harçlıklarında kısmaları gerekir. İki alırken artık bire düşürecekler. Ekonomik hareketliliğin yansımaları tam anlamıyla kendini belirtmiş değil. Harcamalara yansımasıyla ilçenin ekonomisi de kendini belli edecek bugünden taban alırsak etkilenmiş değil” dedi.

Kırtasiye ürünlerinin tüketimi hakkında vatandaşa çağrıda bulunan Hasıl; “Kırtasiye ürünleri kırtasiyeciden alınır. Kırtasiye ürünü alan vatandaşların yönelmemesi ve sokaktan alışveriş yapmamasını tavsiye ödüyoruz. Kırtasiye ürünlerinden tam verim almaları ve üründen tam anlamıyla kullanabilmeleri için kırtasiyecileri tercih etmeli. Büyük marketlerin kendi şubeleri için üretim yaptırıyorlar ve ürün kalitesi de düşmekle beraber ürünlerden verim alamayabiliyorlar. Biz kırtasiyeciler olarak ürünümüzün arkasındayız ve vatandaşlara kesintisiz hizmet vermek için hizmetlerimizi ifa ediyoruz” sözlerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.