Kim Milyoner Olmak İster Naz Ekin kimdir?

Naz Ekin, işitme engelli bir yarışmacı olarak Kim Milyoner Olmak İster'de reyting rekorları kırıyor. Azmi ve bilgisiyle herkesi etkiliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2024 21:52
Kim Milyoner Olmak İster Naz Ekin kimdir?

ATV ekranlarının vazgeçilmez bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster"e damga vuran bir yarışmacı var: Naz Ekin. İşitme engeliyle yaşamını sürdüren ancak azmi ve bilgi birikimiyle herkese ilham veren Naz Ekin, programda sergilediği performansla reyting rekorlarını alt üst etti.

İKİ ÜNİVERSİTE DİPLOMASI VE BİR DÜKKANIN GURURLU SAHİBİ
Naz Ekin, hayata karşı duruşu ve başarılarıyla herkese örnek oluyor. İşitme kaybına rağmen pes etmeyen ve destekçisi olan babası sayesinde büyük başarılara imza atan Ekin, iki üniversite bitirerek akademik kariyerinde de zirveye ulaştı. Aile işletmesi olan bir dükkanın da sahibi olan Ekin, hobileri arasında yeni şeyler öğrenmek, okumak ve yazmak gibi zengin içerikli aktiviteleri barındırıyor.

NAZ EKİN VE NALİN'İN YARIŞMA MACERASI
Naz Ekin, yarışmaya en yakın arkadaşı Nalin ile birlikte katıldı. İkili, yarışma boyunca sergiledikleri uyum ve bilgi birikimleriyle izleyenlerden tam not aldı. Ekin, yarışmadaki başarısıyla işitme engellilerin de her alanda başarılı olabileceğinin canlı bir örneğini sunarken, sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesinin desteğini arkasına aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.