'Kılıçdaroğlu dersine iyi çalışmamış'

'Kılıçdaroğlu dersine iyi çalışmamış'

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2017 09:37
'Kılıçdaroğlu dersine iyi çalışmamış'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu, yeni sistem için ‘Cumhurbaşkanı ve başbakan başka partilerin genel başkanı olunca kavga çıkar’ diyor. Hiç dersini çalışmamış. Bu zata 5 tane koyun 5 tane keçi verin kaybeder gelir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu (TÜGEF) tarafından Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen "Gelecek İçin Evet" programına katıldı. Salona girişinde büyük coşkuyla karşılanan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:


 GENÇLİK TARİH YAZDI: 15 Temmuz'da tankla, topla, helikopterlerden yağan bütün mermilerle, silahlarla yapamadıklarını ekonomiyle, siyasi ve sosyal kaoslarla gerçekleştirmek isteyenlere fırsat vermemek için 16 Nisan'da oylanacak anayasa değişikliğini hazırladık. İnşallah gençlerimiz 16 Nisan'da ben inanıyorum yine tarih yazacak. 16 Nisan özellikle sizin gününüzdür. Halk oylamasında hem ülkemizin yeni yönetim sistemini hem geleceği gençlerimize emanet etme kararını oyluyoruz.

 AMAÇ GÜÇLÜ YÖNETİM SİSTEMİ: Türkiye 16 Nisan'da yönetim sistemi konusunda tercihini belirleyecektir. Yeni sistemle yürütme, yasama ve yargı organları arasındaki ilişkiyi yeniden oluşturuyoruz. Amacımız milletimizi, ekonomimizi güçlendirmek, terörle mücadeleyi başarıya ulaştırmak, yatırımlarımızı sürdürmek için gereken güçlü yönetim sistemine kavuşturmaktır.

 5 KOYUN, 5 KEÇİYİ KAYBEDER: (CHP Genel Başkanı'nın radyo mülakatını dinleterek) Bu zat ana muhalefet partisinin genel başkanı, dersini hiç çalışmamış. Hayatı bunun hep böyle geçti. Kendi kulaklarınızla duydunuz. Hayır'ın gerekçesini anlatırken ne diyor, 'Cumhurbaşkanı başka bir partinin, başbakan başka bir partinin genel başkanı olunca asıl kavga orada çıkar' diyor. Burada başbakan olmayacak ki sadece cumhurbaşkanı olacak, başkası yok. Burada başbakan yok. O iş kapanıyor artık. Bunu dahi öğrenememiş. Bu zata beş tane koyun, beş tane keçi verin kaybeder gelir. Kendi yalanlarına esir olanların hezeyanları işte böyle gelir ayaklarına dolanır. İnsan şu 18 maddeyi bir okumaz mı? Ben buradaki gençlerime sorayım, ona ders verir, ders. Onun bu dedikleri eski sistemde oluyordu. Cumhurbaşkanı partili olmasa da başka bir zihniyetten başbakan başka bir zihniyetten olduğunda kıyamet kopuyordu. Biz böyle sıkıntılar yaşanmasın diye Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlığı birleştiriyoruz. Anladın mı Sayın Kılıçdaroğlu? Artık sen bu sıkıntıları yaşamayacaksın. Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlık birleşiyor, sadece cumhurbaşkanı oluyor, olay bu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.