Kıbrıs Meydanı Betonarme Tonoz(Menfez) İnşaatı 50 Günde Tamamlandı

Kuruluşundan itibaren çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ın altyapı sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2015 14:49
Kıbrıs Meydanı Betonarme Tonoz(Menfez) İnşaatı 50 Günde Tamamlandı

Kahramanmaraş’ta 40 yıldır hiçbir bakım ve kontrol yapılmadığı için çökme tehlikesi bulunan ve muhtemel bir facianın yaşanmasına neden olabilecek Kıbrıs Meydanı’ndaki menfezde yenileme çalışmaları tamamlandı. Özellikle kış aylarında aşırı yağışlarda oluşabilecek sel, büyük tehlike arz etmekteydi.

Daha öncesinde menfezin baş ve son kısmında çalışmalar yapılmış olup orta kısmında herhangi bir çalışma yapılmamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ’un talimatı üzerine KASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Dairesi Başkanlığınca çalışmalar başlatıldı.

416.450,00 TL sözleşme bedelli 64 metre uzunluğundaki menfez inşaatının 90 gün içinde bitirilmesi hedeflenmekteydi. 24 Temmuz 2015 tarihinde yapımına başlanan inşaat çalışmaları,

50 gün gibi bir sürede tamamlanarak sözleşmeye göre iş bitim tarihinden 40 gün daha önce bitirilmiştir.

KASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımızın özverili bir şekilde devam edeceğini bildirir, Kamuoyuna saygıyla arz ederiz…

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.