Karşıyaka-Kahramanmaraşspor maçının bilet fiyatları...

Ligde kalma mücadelesi veren Karşıyaka’da yönetim, Cumartesi günü Kahramanmaraşspor’u konuk edecekleri mücadelenin bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2018 14:58
Karşıyaka-Kahramanmaraşspor maçının bilet fiyatları...

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma savaşı veren Karşıyaka, Cumartesi günü Kahramanmaraşspor’u İzmir’de konuk edecek. Kahramanmaraşspor’a karşı oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Karşıyaka As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, camia olarak taraftarıyla, oyuncularıyla ve yönetimiyle inançlarını yitirmeden ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek, “Futbolcularımızın daha iyi olmaları için her şartı sağlıyoruz. Fakat haftalardır bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda Mahmut Temür kadro dışı bırakıldı. Mahmut’un kadro dışı olması olağan rutin bir işlemdir. Her oyuncu gerektiğinde kadro dışı bırakılabilir. Bu yüzden haftalardır alınan kötü sonuçları da kişilere bağlamamak gerekir” dedi. 
Son düdüğe kadar savaşmaya devam edeceklerini de açıklayan Çeliker, “Kimsenin inancını yitirmesini istemiyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçının biletlerini 1 TL olarak belirledik. En büyük gücümüz olan taraftarımızın stadı doldurarak futbolcularımıza sonuna kadar destek olacağından eminiz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.