KARAKOÇ TERÖR SALDIRILARI HAKKINDA KONUŞTU

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Avukat Türk İslam Karakoç Hakkâri Dağlıca’da Meydana gelen Terör saldırısı Hakkında konuştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2015 09:44
KARAKOÇ TERÖR SALDIRILARI HAKKINDA KONUŞTU

AK Partili Türk İslam Karakoç Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Açıklamış olduğu açıklama ile 16 Kahraman Askerimiz Şehit olmuştur 6 Kahraman Askerimizde Yaralı olduğu İfade edildi.

 Öncelikle Terör Olaylarında Şehit Olan Güvenlik Kuvvetlerimize Allahtan Rahmet, Ailesine/Milletimize Başsağlığı diliyorum. En Son Dağlıca Saldırısında  eticedeTaşeron PKK/HDP İhanet Şebekesi Gencecik Evlatlarımızı Şehit Etmişlerdir.

Çözüm Süreci Bu Tür Acıların Yaşanmaması-Güneydoğunun Her Manada Sisteme Entegrasyonu için Düşüncesi  Risklerine Rağmen Yürütülmüş Bir Kardeşlik Projesi idi. Ancak Terör Örgütü Bu süreci (Sahiplerinin İsteği Doğrultusunda) Silah Yığma, Örgütü Kuvvetlendirme, Halka Baskı, Sindirme, Güç/Kuvvet Toplama Amaçlı Kullanmıştır ki Bu hal Şuan Daha da iyi görülmektedir.

Bundan Sonra Yapılması Gerekeni Hükümetimiz/Ordumuz Elbette Kararlılık ve Sertlikte, HDPKK nın anlayacağı Dilden Konuşarak Yapacaktır. Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın. Bu Millet bu devlet büyüktür. Dağ çakallarına, şehir farelerine verecek bir santim toprağımız yoktur.

PKK/HDP bu saldırılar neticesinde Fiilen/hukuken bir şey alamayacağını çok iyi bilmektedir. Zatten bu örgüt ve siyasi parti maşadır. HDPKK için Yüzlerce Sivil Kürt Ölmüş bununda zerre kadar önemi yoktur. Ölenler bu hain yapı için sadece malzemedir.

Ciddi Tedbirlerin Alınması da artık Elzemdir. Çünkü Pkk çok Pervasız, Vicdansız, Planlı ve Agresif hareket etmektedir. Bu Silahlı Çatışma sürecinin Bölge Halkına ve Ayrıca  HDPKK yaramayacağı da ortada iken hala bu halin derinleştirilmesini de iyi düşünmek lazımdır. Bu çapulcu taşeronlar sadece kullanılan piyonlardır.

Terörü /Şehitleri de kimse ucuz siyasete alet etmemelidir. Ve milletimiz Terörü Öyle yada böyle  destekleyenlere, terör/terörist ile arasına mesafe koymayanlara, terörden nemalan ucuz siyasetçilere  gereken dersi vermelidir.

Türk Milleti / Memleketimiz Binlerce Yıldır var olmuştur ve kıyamete kadar Allahın izni ile var olacaktır. 

Tekrar  Milletimizin Başı Sağolsun. Şehitlerimize Rahmet Olsun.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.