Kahramanmaraş'ta Yollar Canlanıyor: Trafik Sistemleri Yeniden Şekilleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ta trafik işaretlerini yenileyerek ve sinyalizasyon sistemlerini tamir ederek ulaşım güvenliğini artırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2024 16:36
Kahramanmaraş'ta Yollar Canlanıyor: Trafik Sistemleri Yeniden Şekilleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerde çeşitli nedenlerle zarar gören trafik işaret ve işaretçilerini yenileyerek, aynı zamanda sinyalizasyon sistemlerini tamir ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım standardını yükseltmek amacıyla yolların bakımı, onarımı, genişletilmesi ve asfalt uygulamalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda, ulaşım güvenliğini olumsuz etkileyen deforme olmuş trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakımı, onarımı ve yenilenmesi konularında da çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, şehir merkezi ve ilçelerde bulvarlar, caddeler, sokaklar, kavşaklar ve grup yollarında, trafik kazaları ve hava olayları nedeniyle zarar görmüş levha ve uyarıcı işaretler yenilenirken, sinyalizasyon sistemleri de tamir ediliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasında, trafik güvenliğinin sağlanması, olası ulaşım aksamalarının önlenmesi ve trafik akışının düzenlenmesi amacıyla yapılan çalışmaların artarak devam ettiği vurgulanmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.