Kahramanmaraş Depremleri: Şehirlere Etkisi ve Çözüm Yolları Kongresi Yaklaşıyor!

Kahramanmaraş'ta düzenlenecek "1. Yılında Depremlerin Boyutu ve Şehirlere Etkisi" kongresi, uzman isimlerle çözüm önerilerini ele alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2024 16:39
Kahramanmaraş Depremleri: Şehirlere Etkisi ve Çözüm Yolları Kongresi Yaklaşıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve KSÜ iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan "1. Yılında Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Boyutu, Şehirlere Olan Etkisi ve Çözüm Önerileri Kongresi," 26-27 Ocak tarihlerinde uzman isimlerin katılımıyla düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yıl dönümünde önemli bir kongreye ev sahipliği yapacak. 26 Ocak Cuma günü saat 10.00'da KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayacak olan kongre, şehrin imarı ve inşası noktasındaki çalışmalara ışık tutacak.

Uzman isimlerin katılımıyla gerçekleşecek kongrede çevre sorunları, gıda güvenliği, tarım, afet sürecinde coğrafi bilgi sistemleri ve uzaktan algılama teknikleri, ulaşım, turizm, sağlık yönetimi ve sosyal hizmetler, acil durum ve afet yönetimi, kent hafızası, sosyoloji ve psikoloji gibi birçok konu farklı perspektiflerden ele alınacak.

Program, 27 Ocak Cumartesi günü saat 10.00'da Şairler Tepesi'nde gerçekleştirilecek etkinliklerle tamamlanacak. Detaylı bilgilere ulaşmak için kongre ile ilgili ayrıntıları https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/01/22/1-yilinda-kahramanmaras-merkezli-depremlerin-boyutu-sehirlere-olan-etkisi-ve-cozum-onerileri internet adresinden öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.