Kahramanmaraş'ta Motivasyon Rüzgarı: Gri Koç Sınav Hazırlık Semineri!

Gri Koç, sınav stresini aşmanın yollarını gençlere anlatıyor! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği seminerle motivasyonunuzu artırın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2023 11:37
Kahramanmaraş'ta Motivasyon Rüzgarı: Gri Koç Sınav Hazırlık Semineri!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençlerin motivasyonunu artırmak ve sınavlara hazırlık sürecinde destek olmak amacıyla Gri Koç olarak bilinen Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nu ağırladı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Gençler, deprem sonrası moral buldukları bu etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ettiler.

kahramanmarasta-gri-koc-ruzgari-sinavlara-hazirlik-semineri-basliyor.jpg

Gri Koç, sınav stresiyle baş etme yöntemlerinden zamanı verimli kullanmaya, etkili çalışma tekniklerinden motivasyon artırıcı stratejilere kadar birçok konuda değerli bilgiler paylaştı. Seminerin sonunda gençler, Müftüoğlu'na çeşitli konularda sordukları soruları da ileterek fikirlerini paylaştılar.

Etkinliğe katılan Gri Koç, şehre olan desteğinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Müftüoğlu, öğrencilerin hayallerinin peşinden koşma azimlerini takdirle karşıladığını belirterek, gençlerin bu tür desteklere her zaman ihtiyacı olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.