Kahramanmaraş'ta Minikler İçin Özel Hafta Sonu Gösterileri Başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, çocukların hafta sonunu renkli illüzyon gösterileriyle değerlendiriyor! Eğlenceli ve öğretici etkinliklerle minikleri buluşturuyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2023 14:58
Kahramanmaraş'ta Minikler İçin Özel Hafta Sonu Gösterileri Başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, çocukları hafta sonu tatillerini değerlendirmeye teşvik etmek amacıyla 'Maydonoz Sihirbaz’a Karşı' adlı müzikal komedi ve illüzyon gösterisi düzenledi. Renkli illüzyon performanslarına ev sahipliği yapan etkinlik, minikleri eğlendirmekten geri kalmadı.

Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik etkinlikler düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların hafta sonu tatillerini daha verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri için eğlenceli ve öğretici gösterilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

buyuksehir-belediyesi-ile-cocuklariniz-hafta-sonunu-renklendirsin.jpg

Bu kapsamda, 'Maydonoz Sihirbaz’a Karşı' adlı müzikal komedi ve illüzyon gösterisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde minikler için sahne aldı. Hafta sonunu daha keyifli hale getirmek isteyen çocuklar, programı büyük bir ilgiyle karşıladılar. Gösteride, birbirinden renkli illüzyon performansları sahnelendi ve minikler bu gösterileri büyük bir hayranlıkla izledi. Ebeveynler de gösteriden etkilenerek etkinliği takdir ettiler. Anne babalar, düzenlenen etkinliklerin çocukların kişisel ve sosyal gelişimine önemli katkı sağladığını belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.