Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 26 Nisan 2024

26 Nisan tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2024 09:35
Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 26 Nisan 2024

Bugün Kahramanmaraş'ta hava parçalı bulutlu olarak seyrediyor. Öğle öncesinde Göksun, Afşin, Elbistan ve Ekinözü bölgelerinde, öğleden sonra ise yer yer kısa süreli ve hafif gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Bu yağışlar sonucunda hafif serpinti tarzında çamur şeklinde yağışlar görülebilir. Güneyden gelen çöl tozlarının etkisi gece saatlerinden itibaren azalacak.

Bununla birlikte zaman zaman yağışlarla birlikte yıldırım riski de bulunmakta, bu yüzden dikkatli olmak önemli. Sıcaklık önümüzdeki 3-4 gün boyunca mevsim normallerinin üstünde seyredecek ancak sonrasında azalmaya başlayacak. Rüzgar genel olarak güney ve güneydoğudan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Özellikle Göksun, Berit, Binboğa Dağları, Elbistan ve Afşin çevresinde ile yüksek kesimlerde biraz daha kuvvetli rüzgarlar görülebilir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.