Kahramanmaraş'ta trafikte güvenlik için sahadalar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde trafik güvenliğini artırmak için trafik işaretleri ve sinyalizasyon sistemlerinin bakımını titizlikle sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2024 13:04
Kahramanmaraş'ta trafikte güvenlik için sahadalar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerdeki trafikte hem yayaların hem de sürücülerin güvenliğini sağlamak için trafik işaretleri ve sinyalizasyon sistemlerinin bakımını sürekli olarak gerçekleştiriyor.

Şehir genelinde ulaşım konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, yol yenileme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra trafik işaretleri ve sinyalizasyon sistemlerinin de düzenli bakımını yaparak ulaşım güvenliğini olumsuz etkileyen durumları ortadan kaldırıyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, bulvarlar, caddeler, sokaklar, kavşaklar ve grup yollarında trafik kazaları veya hava olayları nedeniyle hasar gören levha ve uyarıcı işaretler yenilenirken, sinyalizasyon sistemleri de tamir ediliyor. Ayrıca, ekipler tarafından gerekli görülen noktalara kauçuk tümsekler yerleştirilirken, silinen yol çizgileri ve yaya geçitleri yeniden boyanıyor ve asfaltı yenilenen ana yolların çizgi çalışmaları yapılıyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, trafikte yayaların ve sürücülerin güvenliğinin sağlanması, olası ulaşım sorunlarının önlenmesi ve trafik akışının düzenlenmesi konusundaki çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiği vurgulanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.