Kahramanmaraş'ta Asrın Felaketi: Kapıçam Mezarlığı'na Ücretsiz Ulaşım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Kapıçam Mezarlığı'na ücretsiz ulaşım sağlayacak. Detaylar için haberimizi okuyun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2024 16:23
Kahramanmaraş'ta Asrın Felaketi: Kapıçam Mezarlığı'na Ücretsiz Ulaşım

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümü nedeniyle, NFK Kültür Merkezi ve geçici konaklama merkezlerinden Kapıçam Şehir Mezarlığı'na ücretsiz ulaşım seferlerini duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asrın felaketinde hayatını kaybeden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için 5 ve 6 Şubat tarihlerinde ücretsiz toplu taşıma seferleri düzenleyeceğini bildirdi.

grafik.jpg

5 Şubat Pazartesi günü, saat 12.00 - 14.00 ve 16.00'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ile konteyner kentlerden Kapıçam Şehir Mezarlığı'na ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek; aynı gün, 13.30 - 15.30 ve 17.30 saatlerinde ise geri dönüş seferleri gerçekleştirilecek. Asrın felaketinin birinci yıl dönümü olan 6 Şubat Salı günü, gece saat 03.00'te NFK Kültür Merkezi ve konteyner kentlerden kalkacak otobüsler, saat 05.00'te Kapıçam Şehir Mezarlığı'ndan dönecek. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak araçların hareket saatleri aşağıda belirtilmiştir:

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.