Kahramanmaraş Çağlayanceritte Yangın Eğitimi: Vatandaşlar Bilinçleniyor!

Büyükşehir İtfaiyesi, Çağlayancerit'te yangına müdahale eğitimi verdi. Vatandaşlar, afet ve acil durumlara karşı bilinç düzeyini artırarak teşekkür etti. Eğitim ve tatbikatlar devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2024 13:34
Kahramanmaraş Çağlayanceritte Yangın Eğitimi: Vatandaşlar Bilinçleniyor!

Büyükşehir İtfaiyesi, Çağlayancerit'te Yangına Müdahale Eğitimi Verdi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Çağlayancerit'te kamu kurumlarını ve geçici konaklama merkezlerini ziyaret ederek, vatandaşlara afet ve acil durumlarla başa çıkma konusunda bilgi verdi.

Can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla afet ve acil durumlarla ilgili bilgi, deneyim ve müdahale hızını artırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Çağlayancerit'te vatandaşlara yangın söndürme cihazları, yangına müdahale, arama kurtarma faaliyetleri ve olası yangınların önlenmesi konularında teorik bilgiler sundu. Verilen teorik bilgilerin yanı sıra, gerçekleştirilen tatbikatlarla da eğitimler pekiştirildi.

Yangına müdahale konusunda yeni bilgiler edinen vatandaşlar, İtfaiye ekiplerine teşekkürlerini iletti. İtfaiye Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, afet ve acil durumlara karşı bilinç düzeyini artırmak amacıyla eğitim ve tatbikatların artarak devam ettiği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.