Kahramanmaraş'ta 60 Milyonluk İçmesuyu Yatırım Çalışmaları Son Hızıyla Devam Ediyor

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Önsen Bölgesine 60 Milyonluk İçmesuyu Yatırımı ile ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2023 18:22
Kahramanmaraş'ta 60 Milyonluk İçmesuyu Yatırım Çalışmaları Son Hızıyla Devam Ediyor

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kahramanmaraş İl genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu erişimine yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör öncülüğünde Onikişubat ilçemize bağlı Önsen mahallemizde 05.10.2022 tarihinde proje kapsamında yapımına başladığımız, toplamda 70.000 metre içme suyu hattı, 1 adet 1500 metreküp,1 adet 900 metreküp, 1 adet 300 metreküp ve 2 adet 100 metreküp kapasiteli olmak üzere toplam 5 adet içme suyu depo yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

KASKİ Genel Müdürü Sayın Ahmet Kavak Önsen mahallemizde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

s7.jpg

Genel Müdürü Ahmet Kavak "Bölgede içme suyu sorununu çözmek mahallede yaşayan vatandaşlarımızı kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için Önsen Mahallesi İçme Suyu projesi kapsamında sürdürdüğümüz çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Kısa zaman içerisinde inşallah Bölge halkımızın içme suyuna erişimini sağlayacağız. Çalışmalarımızın büyük bir kısmı tamamlanmış durumda olup bu bölgede de içme suyu sorununu çözmüş olacağız” diyerek bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.​"

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.