Kahramanmaraşlı Turabi Çamkıran'ın Sosyal Medya Çıkışı: Anneden Fırça!

Survivor All Star 2024'e katılan Turabi Çamkıran, annesinin tepkisiyle gündemde! Performansı ve söylemleriyle dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2023 16:13
Kahramanmaraşlı Turabi Çamkıran'ın Sosyal Medya Çıkışı: Anneden Fırça!

Kahramanmaraşlı Turabi, Survivor All Star yarışmasına katıldıktan sonra annesinden aldığı tepkiyle gündeme geldi. Yarıştığı dönemde performansı, söylemleri ve tartışmalarıyla Survivor'a damga vuran Turabi Çamkıran, 2024 sezonunda da yarışmacılar arasına katıldı.

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan Turabi, Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi paylaşmıştı. Ancak daha sonra rakiplerine meydan okuduğu birçok paylaşım yaparak annesini şimdiden kızdırdı.

survivor-all-star-2024-turabi-camkiranin-surpriz-gelisi.webp

Annesinin "Dilin dursun lan" yazılı mesajını paylaşan Turabi, bu tepki üzerine yaklaşık 3 saat boyunca annesinden bir fırça yediğini açıkladı. Artık kimseye laf atmayacağına söz verdiğini belirtti ve laflarını adaya saklayacağını ifade etti. Ancak istisnaların kaideyi bozabileceğini de ekledi.

Acun Ilıcalı'nın 13 Eylül tarihinde yaptığı paylaşımın ardından Turabi Çamkıran, Survivor'da yeniden mücadele heyecanını takipçileriyle paylaşarak rakiplerine meydan okumuştu. Instagram hesabında Ilıcalı'ya seslenerek, yarışmacılara iyi hazırlanmalarını rica etmiş ve sıradan antrenmanlarla gelmemeleri gerektiğini vurgulamıştı. Hasta yatağından kalkıp hazırlanmaya değeceklerini ifade etmişti.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.