Kahramanmaraş’ın yeni İl Başkanı Av. Ahmet Zor

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi yapıldı. Av. Ahmet Zor, Kongrede delegelerin oylarının tamamını alarak Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2021 01:42
Kahramanmaraş’ın yeni İl Başkanı Av. Ahmet Zor

Bir otelde yapılan 7. Olağan il Kongresinde bir konuşma yapan Saadet Partisi Kahramanmaraş Eski İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, il başkanlığı görevini devralan yeni Başkan Av. Ahmet Zor’a başarılar diledi.

HER ZAMAN BİR ARADA OLACAĞIZ

Daha sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, şöyle konuştu: “Kahramanmaraş’ımızda tarihi bir gün yaşamaktayız. Milli görüşümüz siyasi arenaya çıktığı ilk günden bu yana, edelerimiz hep bu davaya sahip çıktı. Gönüllerdeki en derin yeri ayırdı. Çalışmalarımızda her zaman olduğu gibi bundan sonra da din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin bir arada olacağız.

img_0912.jpg

img_0916.jpg

DAHA GÜZEL KAHRAMANMARAŞ İÇİN

Daha güzel Kahramanmaraş inşa etmek adına hep birlikte gayret göstereceğiz. Milli Görüş kültüründe görev istenmez verilir. Sorumluluk isteyen bu görevi ülkem ve aziz milletimize en güzel hizmet ve çalışmaları yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizin ihtiyaç, sorun ve taleplerini her türlü platformda dile getirerek çözüm arayacağız. Milletimizin duasını ve desteğini bekliyorum. Bir kez daha tüm teşkilat mensuplarına beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ediyorum.” Konuşmaların ardından oy verme işlemi başladı. 196 delegenin oyunun tamamını alan Av. Ahmet zor, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Oldu.

img_0919.jpg

img_0921.jpg

img_0932.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.