Kahramanmaraş Halkı İsrail'in Hastane Saldırısına Karşı Sessiz Kalmadı!

İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınıyor, Kahramanmaraşlılar olarak adalet ve barış için bir aradayız. Masum canlara destek verin, zulme dur deyin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 21:44

Kahramanmaraşlılar, İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasına karşı öfkeyle dolup taşıyor. Necip Fazıl Kültür Merkezi önünde bir araya gelen vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları, İsrail'in bu saldırısını kınamak ve tepki göstermek amacıyla meydanlara çıktı.

Katılımcılar, "Katil İsrail Filistin'den Defol!" sloganları atarak, zaman zaman tekbir getirdi. STK temsilcisi Ahmet Turna, yaptığı konuşmada duygularını şu şekilde dile getirdi: "Bugün, İslam coğrafyasında yankı bulan, ancak Batı'da yeterince duyulmayan bir trajedinin tanığıyız. İsrail, karanlık gecede bir hastaneyi bombalayarak binlerce kardeşimizi göz göre göre katletti. Yüreğimiz kan ağlıyor, orada masum insanlar kanları içinde yüzüyor. Bugün buradayız, dualarımız ve temennimiz, zalim İsrail'e dur demek, bu zulmü sona erdirmek içindir."

israilin-hastane-saldirisi-kahramanmarasta-tepkiyle-karsilandi.jpg

Daha sonra STK temsilcileri ve vatandaşlar, dualar edip araçlarına binerek kentin dört bir yanında İsrail'e karşı sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi. Bu acımasız saldırıya karşı birlikte duruş sergileyen Kahramanmaraşlılar, adaletin sağlanması ve masum canların korunması için seslerini yükseltmeye devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.