Kahramanmaraş Esenlik’le Kazandı

Kahramanmaraş Esenlik’le Kazandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2016 12:06
Kahramanmaraş Esenlik’le Kazandı

Esenlik Kazandırıyor Kampanyası Kahramanmaraş çekilişi yapıldı. 1 adet otomobil ve 3’er adet televizyon, cep telefonu ve bisiklet kazananları belli oldu.

‘Markalarımız ulusal ve uluslararası olma yolunda ilerliyor’

Kampanyaların bir heyecan uyandırdığını ifade eden Genel Müdür Hulusi Boyraz; ‘ Bu heyecan artık bölgesel bir hal aldı. Gittiği yerde güzel bir enerji, güzel bir iklim oluşturuyor. Esenlik bunu hak ediyor. Esenliğin bir çizgisi, felsefesi, kalite anlayışı var. Bu tarz Esenliği gün geçtikçe büyütüyor ve bölgesel ürünlerinde, ulusal ve uluslararası olma yolunda ilerliyor. Ürünüyle, çizgisiyle, kalitesiyle, güvenilir güzel bir marka. Üretimleri artık ülkemizin birçok yerinde satılan, güven veren bir kamu şirketi halini aldı. Güvenilir tarzıyla özel sektör ruhunu birleştirerek, geliştirerek ülke çapında bir marka olma yolunda ilerliyor. İnşallah yarına daha güzel yerlerde, daha güzel ürünlerle ülkemize hizmet edeceğiz. Bu ülkenin bize ihtiyacı var. Bu ülke bizim ülkemiz. Ne zaman bu ülkede güzel bir şeyler olsa bir bakıyorsunuz bütün dünya sistemi değişik şekilde üzerinize geliyor. Görüyoruz, yaşıyoruz her gün bir şehit her gün bir operasyon.  Artık niyetleri çok açık.  Ülkemize karşı bu karanlığın zifiri noktasında aslında aydınlığa en yakın olduğumuz nokta. Artık bir irade oluştu ülkemizde ve bu birlik ruhu bunların hepsini kaldırıp atacaktır. Ülkemiz olmadan bizimde olmamızın bir anlamı yok. Onun için önce ülkemizin iyi gidişatla devam etmesi gerekiyor. Ben inanıyorum ki bu irade bu sorunların hepsinin üstesinden geleceğine inanıyorum. Bunun için dua ediyoruz. Programımıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Kupon sahiplerine şimdiden bol şans diliyorum. İhtiyaç sahibi birine çıkarsa daha mutlu olacağız’ şeklinde konuştu.

‘Bir tercih meselesi Esenlik’

Kahramanmaraş MÜSİAD Onursal Başkanı ve İşadamı Ali Cilve; ‘Malatya’dan gelip üstün kalite ve uygun fiyatlarıyla ilimize hizmet eden Esenlik’e teşekkürlerimi arz ediyorum.  Bir tercih meselesi Esenlik. Güvenilir bir firma ve işletme. Bu işletmenin Kahramanmaraş’ta olması bizim için bir kazanç ve bir değerdir. Alışverişlerinizden dolayı, şirketimizi tercih ettiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.  

Esenlik Kazandırıyor Kampanyasında hediye kazananları Kahramanmaraş 12 Şubat Şubesi önünde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Listenin tamamına www.esenlik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.