Kahramanmaraş Depremlerinden Çıkan Çelik Kasalar Sahiplerini Bekliyor!

Kahramanmaraş'ta depremlerin ardından çıkan çelik kasalar sahiplerini bekliyor. Emniyet, buluntu kasalar için önemli bilgi paylaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2024 13:25
Kahramanmaraş Depremlerinden Çıkan Çelik Kasalar Sahiplerini Bekliyor!

Kahramanmaraş Emniyeti, bölgede meydana gelen büyük depremlerin ardından ortaya çıkan çelik kasaların sahiplerine ulaştırılması için uyarıda bulundu. Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yol açtığı yıkıntılardan çıkarılan çelik kasalar, Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı Şehit Murat Örümcek Polis Merkezi Amirliği ve Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Serintepe Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği'nde güvenli bir şekilde korunuyor.

Yapılan araştırmalar neticesinde sahiplerine veya varislerine ulaştırılan çelik kasaların dışında, Çarşı Şehit Murat Örümcek Polis Merkezi Amirliği'nde 120, Serintepe Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği'nde 80 olmak üzere toplamda 200 buluntu çelik kasa, sahiplerini bekliyor. Sahiplerine teslim edilemeyen buluntu kasalar ile ilgili olarak oluşturulacak komisyon, Türk Medeni Kanunu'nun Buluntu Eşya başlıklı 769, 770, 771 sayılı maddeleri uyarınca işlem yapacaktır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.