Kahramanmaraş balık sektörüne Ali Dayı imzası

Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet gösteren Ali Dayı Restoran büyük bir yatırım hamlesi yaparak Kahramanmaraş’ta hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2018 10:48
Kahramanmaraş balık sektörüne Ali Dayı imzası

HABER: HANZALA YILDIZ

Ali Dayı Restoran Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet göstererek Balık sektöründe profesyonel anlamda bir ilki gerçekleştiriyor.

‘Balık Pizza’, ‘Kaşarlı Balık’ ve birçok eşsiz lezzet ile sektörde farkındalık oluşturan Ali Dayı, Kahramanmaraş’ta büyük hedefler ile hizmete açıldı.

Ali Dayı Restoran Kahramanmaraş İşletme Müdürü Samet Katipoğlu, Ali Dayı Restoranı Kahramanmaraş’a büyük hedefler ile açtıklarını belirterek, Kahramanmaraş’taki en büyük açık olan profesyonel balıkçılık açığını kapatacaklarını vurguladı.

Sektöründe uzman kadrolar ile çalıştıklarını kaydeden Katipoğlu, 5 bin kapasiteli büyük alan ile hizmete açılmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

kahramanmaras-balik-sektorune-ali-dayi-imzasi1.jpg

Katipoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Ali Dayı’yı tanıtarak röportaja başlamak istiyorum. Ali dayı halkın adamıdır. Gariban babası olarak bilinen, Halkın içerisinden gelen bir Anadolu figürü diyebiliriz. Kasaba Lokantası ile başladığı bu işe torunları olarak biz devam ettirerek şu anda birçok ilde faaliyet gösteren büyük bir hizmet ağı haline gelmeyi başardık.

Malatya Sürgü, İşletmemizin ana merkezi olduğu için bu yörelerin bizi tanıdığını ve bizi benimsediğini biliyorduk. Biz de Ali Dayı olarak Kahramanmaraş’tan gelen yoğun talepler üzerine yaklaşık 3.5 ay süren Ar-Ge çalışmalarından sonra yatırım kararı aldık ve hayata geçirdik.

Bizim buradaki ana amacımız para kazanmak değil, İnsan kazanmaktır. Tabi ki işletmeler para kazanmak üzerine yatırımlar yaparlar ancak bizim için para kazanmak ara amaçtır. Ana amacımız müşteri memnuniyeti ve insan odaklı kalitedir. Biz memleket olarak kurulduğumuz Malatya’yı görmüyoruz. Bizim yatırım yaptığımız her yer bizim memleketimizdir ve memleketimizin gelişmesi için her zaman yatırımlarımızı üst seviyeye taşırız.

Madalyon Kavşağı Sol Çaprazında, Shell Petrolün bitişiğinde hizmete açıldık ve halkımıza çağrıda bulunarak bizi tanısınlar, İşletmemizdeki farklı tadları ve zevkleri görerek tecrübe etsinler.”

kahramanmaras-balik-sektorune-ali-dayi-imzasi2.jpg

ALİ DAYININ MUTFAK KÜLTÜRÜ ZENGİN MİDİR?

Kahramanmaraş Ali Dayı İşletme Müdürü Samet Katipoğlu, Ali Dayı’nın mutfak kültürünün zengin olduğunu belirterek, Kahramanmaraş’a özel yemek çeşitleri ile hizmete devam ettiklerini kaydetti.

Katipoğlu, İnsanların Beyaz Ete olan ilgisinin her günü daha da arttığını kaydederek, Beyaz Et (Balık ve Balık ürünleri)’in insan vücuduna çok faydalı olduğunu kaydederek, Ortalama bir insanın her hafta bir balık tüketmesi gerektiğini vurguladı.

Katipoğlu: “Bizim ana temamız Ala Balık, Ala Balığın yanında kebap çeşitleri de konseptimize dahildir. Sadece Kahramanmaraş’ta ek olarak Yanyana’yı da mutfak kültürümüze ekledik. Pizza Balık çeşidimiz halkımız tarafnıdan çok tutuldu ve beğenildi bizde yeni tadlar ile Kahramanmaraş’a hizmet sunmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş halkının ve esnafının bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Mesele burada para kazanmak değil, insan kazanmaktır.”

BEYAZ ETİN FAYDASI NELERDİR

“İnsan vücudu sürekli olarak besin değerlerini almak zorundadır. Omega 3, Omega 5 gibi önemli kalorileri alması insanın vücudunda daha zinde tutmasını sağlar. Kemikleri geliştirerek zinde tutuyor.

Günlük balık araçlarımız günlük olarak merkezden çıkarlar ve her gün bütün illerdeki şubelere temiz balık gönderilip elde kalmış olan eski balıkları da tekrar iade alarak günlük balıkların hepsinin taze olmasını sağlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum