Kahramanmaraş Andırın'da Büyük Adımlar: Başkan Güngör ve Vali Ünlüer İncelemelerde

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Andırın'da katma değeri artırmak için yatırımlarını sürdürüyorlar. İlçe ziyaretleri ve esnaf buluşmasıyla destekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2023 17:32
Kahramanmaraş Andırın'da Büyük Adımlar: Başkan Güngör ve Vali Ünlüer İncelemelerde

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçesinde gerçekleştirdikleri ziyaret ve incelemelerle ilgili açıklamalarda bulundular. Başkan Güngör, "Andırın'ın katma değerini artırmak için her geçen yıl yatırımlarımızı artırarak devam ediyoruz" dedi.

Başkan Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi. Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da katıldı. Heyet, Andırın Kaymakamlığı, ilçe belediyesi, Adliye ve Mevlana İdris Millet Konağı'nı ziyaret etti. Ayrıca, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, esnaf ve vatandaşlarla da buluşarak sohbet etti ve taleplerini dinledi.

kahramanmaras-andirinda-buyuk-adimlar-baskan-gungor-ve-vali-unluer-incelemelerde.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe ziyareti hakkında şunları söyledi: "Şehir merkezi ve ilçelerimizdeki ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün, Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, Jandarma Komutanımız ve Emniyet Müdürümüzle birlikte Andırın'da kaymakamlık, belediye ve adliyeyi ziyaret ettik. İlçemizde yürütülen çalışmalar hakkında güncel bilgiler aldık. Ayrıca, Mevlana İdris Millet Konağı'nı ziyaret ettik. Esnafımızı iş yerlerinde ziyaret edip, hemşehrilerimizle buluştuk. Andırın'ın katma değerini artırmak için yatırımlarımızı her geçen yıl daha da artırarak sürdürüyoruz. İnşallah gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız yatırımlarla Andırın'ın katma değerini daha da yükselteceğiz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum