İstiklalin Başkenti Kahramanmaraş

İstiklalin Başkenti Kahramanmaraş

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2017 14:05
İstiklalin Başkenti Kahramanmaraş

BAŞBAKAN YARDIMCISI VEYSİ KAYNAK KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

“Milletin kendi geleceğine damga vurmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal önderliğinde kurulan TBMM’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutluyorum. Miraç Hadisesinin de yıldönümüne rastladık bunun içinde ayrıca miraç kandilimizi de kutluyorum ve tebrik ediyorum. Gayrimüslüm vatandaşlarımız Hristiyan vatandaşlarımız geçen Pazar paskalya bayramını kutladılar. Bu hafta Pazar günü de Yahudi vatandaşlarımız kendi bayramlarını kutladılar. Vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Bu kadar önemli hadise üst üste geldi. Türkiye’nin 200 yıllık serüveninden biriydi. Hep söyledik bizim  geçmişte Cihan Devletimiz Osmanlı Tek bir sistem arayışına girmiş. Tanzimatla, Islahatla, Kanun-u Esasi ile Meşrutiyetle Çok Partili siyasi hayat ile hep bir arayış içerisinde olmuştur.

Cumhuriyetimizin ilanı, Çok Partili seçimlerle ile milletimizin kendi kaderini belirlemesi önemli bir olaydır. Ancak geçmişde bu ülkede çok büyük sorunlar yaşandı, Post Modern Darbeler ve çeşitli darbe girişimleri ile Türkiye çok büyük sınavlardan geçmiştir.

Gelinen noktada bütün bu krizlerin bütün bu bunalımların tek çözüm yerinin bizzat milletin kendi geleceğine kendisini hâkim olması gerektiğini göstermiştir.

Kahramanmaraş istikrarımızın başkentidir. Bu süreç içerisinde Kahramanmaraş çok önemli oy oranıyla destek vermiştir. Değerli İl Başkanımız çok önemli bir süreci başarı ile yönetmiştir. Kendisini çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok başarılı bir yönetim göstermiştir.

Bizim en büyük gücümüz resmi görevi olanlar ile resmen görevi olmayanlar arasında muhabbet görevi görmektir.

Kahramanmaraş’ımızın en önemli yapı taşlarından biri olan  STK’larını da kutluyorum. Kahramanmaraş’ın en önemli STK’ları odaları, Sendikaları vakıfları ülkemizin geleceği için büyük bir görev yüklenmişlerdir. Kahramanmaraş’ımızın yerel basınıda Kahramanmaraş’ta siyasetçilerin ve birçok insanın yararlanması gereken bir kaynaktır.

Ülke meselelerini kafa yorarlar ve çevre meselelerini kafa yorarlar. Kahramanmaraş’ta kaliteli bir basın kadrosu var. Kahramanmaraş basını bütün faaliyetlerimizde bizimle beraber oldular ve bize destek verdiler.”

 

veeeee.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.