İl Başkanı Özdemir'in referandum açıklaması

İl Başkanı Özdemir'in referandum açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2017 14:14
İl Başkanı Özdemir'in referandum açıklaması

AHMET ÖZDEMİR KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

“34 Mahalle toplantısı, 694 Mahalle ziyareti gerçekleştirdik. 289 gün çalışalacak program yaptık. Bunların içerisinde önceki milletvekillerimiz, Yeni Milletvekillerimiz vardı. 196 Kurum, 45 STK ziyareti, 562 cadde gezisi, 633 ev ziyareti gerçekleştirdik.

Bazı caddelerimizde gezdiğimizde istediğimiz sonucu almadığımızda orayı not düşüp oraya ayrı bir program düzenlemişiz. Bu şekilde 3060 program yaptık. Geldiğimiz nokta bizim için iyi bir netice bir şeyi unutmuşuz. Biz basın mensuplarımızla 2.5 ay sahada beraber çalıştık ancak onları ziyareti unutmuşuz. Bundan sonra böyle çalışmalarda basın mensuplarına daha özenli davranacağız.

Biz bu referandum süorecine ilk başlarken MHP’nin genel Başkanını talebi ve onun ileri sürmesiyle grup toplantısına başladık. Daha sonra MHP ile beraber çalıştık. MHP İl başkanına ekibine ve Ülkü Ocaklarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bunu Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak değil bir devlet sevdalısı vatandaş olarak söylüyorum.

Kahramanmaraş’ta referandum sürecinde oy kullanma günü sandık başında en ufak bir sıkıntı yaşamadık Allah-u Teala bize bunu karşılığını verdik. İyi bir iş yaptığınız zaman başarılı sonuç alıyorsunuz. Bu nedenle konuşmamın sonucunda Rabbime Hamd Ediyorum.” 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.