Halkın iradesi söz sahibi olacak

Halkın iradesi söz sahibi olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2017 09:19
Halkın iradesi söz sahibi olacak

Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı 16 Nisan referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Akpınar, mevcut sistemin değişmesi gerektiğinin altını çizerek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin referandum sürecine olan katkısının büyük önem taşıdığını belirtti.

Mevcut Sistemin küresel siyaseti kaldırmadığını ifade eden Akpınar, Dünya’da değişen dengelere ayak uydurmanın yolu Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçmek olduğunu vurguladı.

MHP’NİN SÜRECE OLAN DESTEĞİNİ NASIL BULUYORSUNUZ?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin sürece destek vermesi çok güzel bir durum. Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Partinin birlikte çalışması gerekiyor. 15 Temmuzda iki parti nasıl omuz omuza mücadele verdi ise ilerideki sistemlerimizde de aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Bu ülkeyi seven kim olursa olsun istihdam edelim düşüncesini halen koruyoruz. Vatan sevgisinin ön plana alınması gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisinden istediğimiz desteği aldık. AK Parti tabanı da Devlet Bahçeli’yi çok beğendi. Devlet Bahçeli’nin de aldığı karar ülkenin düşmanlara karşı birliği ve kardeşliği sağlamak olmuştur.

Referandumda sonra esnafımızın sıkıntıları bitecek. Aynı zamanda halkımız da çok rahatlayacak. Devletimizin verdiği yardımlar sayesinde birçok esnafımız ayakta durmayı başardı. Ekonomiyi var gücüyle yok etmeye çalışan güçlere karşı başarı elde etmiş olacağız.

Referandumdan ‘evet’ çıktığı takdir de istikrar olacak. Türkiye genelinde en az yüzde 60 oranında bir oy bekliyoruz. Bu sadece partilerin çalışmasıyla değil, gönüllü dava adamlarımızın çalışmasıyla da gerçekleşecek. İnandıkları bir başkan var, inandıkları bir reis var. Bu şekilde doğu ve güneydoğu bölgesinde ‘evet’ oyu da artacaktır. Meydanlarda ‘hayır’ diye çalışmaları yapanlar devam edecekler. Bunlara karşı kararımız net olacaktır. Bir ayet ile altını çizmek istiyorum; ‘gevşemeyin, üzülmeyin, eğer inanıyorsanız en üstün gelecek olanlar sizlersiniz’

Bizim mevcut siyaseti terk etmemiz gerekiyor. Halkın içine inmemiz gerekiyor. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız çaya davet eden bir vatandaşın evine gidip muhabbet ediyorsa, bunun herkesin yapması lazım. Kulelerden seyretmeyi terk edip halkın içinde yaşamamız gerekiyor. Halk bunu istiyor. Şu an da bu siyaset yavaş yavaş başlamış durumda. Bunu tamamen görmemiz lazım. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.