Hain saldırı milli bütünlüğümüzü...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, Ankara’da yaşanan ve 97 yurttaşımızın hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısını kınadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2015 10:51
Hain saldırı milli bütünlüğümüzü...

Şirikçi, Cumhuriyet tarihimizin en büyük terör saldırısını kınadığı açıklamasında, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.

Şiddet bataklığına çekilmek isteniyoruz

Başkent’in göbeğinde düzenlenen hain saldırı ile ülkemizin terör ve şiddetin bataklığına çekilmek istendiğini kaydeden MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, “Bu saldırı aslında, diğer terör saldırıları gibi milletimizin birlik beraberliğini ve kardeşliği hedef almıştır.Terör, o çirkin ve karanlık yüzünü bu kez de Ankara’da kendini göstermiştir. Türkiye tarihinin en kanlı terör saldırısı, hepimizi derinden üzmüş, tarifi imkansız bir kedere boğmuştur.” dedi.

Amaçlarına ulaşamayacaklar

Saldırının toplumun birlik, beraberliğine, kardeşliğine yönelik hain bir saldırı olduğunu ve lanetlediklerini dile getiren Şirikçi, “.Terör bir insanlık suçudur.  Terörün, dini, milleti, ırkı olmaz. Ancak hainler bu amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Burada milletimize düşen görev, sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.” diye konuştu.

Hain çabalar boşa çıkacak

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bin yıldır birlikte yaşama kültürü olan, acıyı ve mutluluğu hep birlikte tatmış bu coğrafyanın insanlarını ayrıştırma çabaları boşa çıkacaktır. Türk Milletinin büyümesini istemeyenlerin bu oyunu milletimizin sağduyusu ile kırılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları bir kez daha kınıyor, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyor, hain terör saldırısının faillerinin, azmettiricilerinin bir an önce tespit edilerek, adalete teslim edileceğine yürekten inanıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.