GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ SİYASET

GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ SİYASET

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2017 14:18
GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ SİYASET

Özçam Marketler yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Çam gündem ile ilgili  değerlendirmelerde bulundu.

Dünya’nın geleceğine yön verecek bir Türkiye’nin Ortadoğuda hakim olması gerektiğini belirten Hasan Çam, Sahada elde ettiğimiz başarıları, siyasi zaferlerle taçlandırdığımız takdirde ekonomimizin dünya ekonomisine rağbet edecek düzeye geleceğini ifade etti.

 

Yeni yılın 2016’daki hatalarımızın farkına varıp daha güçlü projelerle, Yeni Türkiye hedefine doğru gidilmesi gerektiğini belirten Çam, Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin önemli paya sahip olması gerektiğini ifade etti.

15 Temmuz’da hain darbe girişiminin esnafları yıldırmadığını kaydeden Çam, ‘Halkıyla bütünleşmiş Türkiye’yi kimse yıldıramaz’ dedi. 2016 Yılı genel anlamda olumlu yönde geçtiğini belirten  Hasan Çam, Yaşanılan bazı zorluklara rağmen yatırımlara devam ederek Zorluklar karşısından yılmayacaklarını bir kez daha ispatladıklarını belirtti. Çam. 2016 yılında 15 Temmuzdaki hain darbe girişiminin halkı birbirine kenetlediğini belirten Çam Ülkenin ekonomik olarak günden güne daha iyiye gittiğini belirterek, yatırımlarına hızlı bir şekilde devam edeceklerini belirtti.

15 Temmuz sizi ekonomik olarak etkiledi mi ?

 “Bu hain terör örgütü FETÖ bize zor günler yaşattı. Ama biz hiçbir zaman yılmadık, 15 Temmuz sabahı işimizin başındaydık. Siyasi temsilcilerimizin de iradesine dayanarak, yılmadan mücadele ettik. Biz milli iradenin temsilcilerine saygı duyarız. Seçim ile başa gelen yöneticilerimizi kimseye bırakma niyetinde değiliz. Ödemelerimizi gününde yapabiliyoruz. Bir iş adamı  olarak yatırımlarıma devam edeceğim. Kahramanmaraşlı bir işadamı  olarak yatırımlarımı azaltmaz aksine artırırsam bu benim üzerime düşen görevi yaptığım anlamına gelir. Ancak bütün esnaflarımız yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini gördükçe 15 Temmuz’un Türkiye’yi ekonomik olarak sıkıntıya sokmayacağına emin oldum. Hükümet’ten Allah razı olsun siyasi olarak bize güç veriyorlar. Tek başına iktidar olmasının büyük bir avantajı vardır.”

2017 Yılında ekonomik olarak beklentileriniz nelerdir?

2017 yılında güçlü bir ekonomik politikalarla yükselen bir Türkiye ekonomisini bekliyorum. Zaten hükümetimizin 2016 da izlediği başarılı ekonomi politikaları da bunun bir habercisidir. Türkiye çok güçlü bir ülke, bunu yaptığı politikalar ve izlediği siyasetle tüm dünyaya ispatlamıştır.
Bu gücümüzün farkına varıp yeni hedeflerimizin de Güçlü Türkiye, Güçlü Ekonomi, Güçlü Ortadoğu çizgisi üzerine kurmamız bizim ve gelecek Türkiye’si için çok avantajlı olacaktır. Üzerimize oynanan oyunları Allah’ın yardımıyla hep boşa çıkarttık. Bundan sonar da çıkaracağız.

Yatırımlarınız ne düzeyde, yeni projeleriniz var mı? Dolar’ın ekonomideki etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle Yatırımlarımız sürekli olarak devam edecektir. Dolar’ın kurdaki bu dengesizliği bilinçli olarak yapıldığı kanaatindeyim. Ancak bu yükselişe halkın tepkisi dolarını bozdurmak oldu. Hükümetin de aldığı Tedbirlerle kendi para birimimizle iş yapmaya başladığımız takdirde,. Doların gücünü kaybettirerek, kendi paramızın değerini arttırmış oluruz. Bizimle dolar ile ticaret yapmaya gelen tacirlere karşı çıkıyoruz. Önce kendi para birimimizle alışveriş yapalım diyoruz. Kendi işimize sahip çıkmamız kendi ekonomimizi devletimizin de verdiği destekle yükseltmemiz gerekiyor.

Kahramanmaraş siyaseti bugün zirve dönemi yaşıyor bir Başbakan Yardımcımız var bu Türkiye ve Kahramanmaraş için kazanım mıdır?

Kesinlikle büyük bir kazanımdır. Şu anda Kahramanmaraş siyasi zirvesini yaşıyor. Başbakan Yardımcımız Veysi Bey’in sürekli şehrimize gelip incelemelerde bulunması beni bir vatandaş olarak gururlandırıyor. Şehrimize birçok önemli konuda Yardımcı olduğuna inanıyorum.

Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak’ın Türkiye siyaseti içinde rolü büyüktür. Kendisine çok önemli görevler yüklendi bu görevleri başarılı ile yapacağından eminim.

Başbakan Yardımcımız Siyasi olarak da tecrübeli bir insan olduğu için Türkiye siyasetini başarılı bir şekilde yönlendireceğine eminim.

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.