GEREK; “BU YIL DA YAKIT İHTİYAÇLARI KARŞILIK BULACAK”

Türkoğlu’nda odun ve kömür sektöründe adından sıkça söz ettiren Gerek Ticaret, bu yıl da vatandaşların katı yakıt ihtiyaçlarını karşılayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2019 18:22
GEREK; “BU YIL DA YAKIT İHTİYAÇLARI KARŞILIK BULACAK”

Gazetemize açıklamalarda bulunan İşletme Sahibi Ahmet Gerek, kömür fiyatlarında geçen yıla oranla düşüş olduğunu söyledi.

Odun ve kömür fiyatları hakkında bilgiler aktaran Gerek; “Türkoğlu’nda şu anda odun fiyatları geçen yıla göre aynı düzeyde devam ediyor. Herhangi bir artış ya da indirim söz konusu değil. Türkoğlu’nda odun fiyatları 500 ile 600 arasında değişiyor. Kömür fiyatlarında ise bir düşüş söz konusu. Şu anda kömürde fiyatlar 850 ile 1200 arası kalitesine göre değişiyor. Geçen yıla göre ciddi anlamda bir düşüş yaşandı. Bu düşüşün nedeni ana firmalar arasındaki rekabetten kaynaklı. Doların bu düşüşte çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Dolar kuru geçen yıla göre hemen hemen aynı durumda. Geçen yıl firmalar önünü göremediği için zam uygulamışlardı. Ancak bu sene o kadar afaki zamlar uygulanmadı” dedi.

VATANDAŞ İHTİYACINI ÇABUK KARŞILASIN

Vatandaşların yağışlar gelmeden ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğini söyleyen Gerek, açıklamalarının devamında şunları söyledi; “Vatandaşlarımız her zaman markası belli olan kömürden yana olsun. Kömürde marka yapmış olan kömür kaliteli kömürdür.  Odun konusunda vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Yağışlar başlarsa, kuru odun bulmakta sıkıntılar yaşanacak. Türkoğlu’nda odun ve kömür konusunda herhangi bir stok sıkıntısı yaşanmayacaktır. Vatandaşlarımızın katı yakıt ihtiyaçları bu yıl da aynı şekilde karşılanır”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.