Genç nesil oluşturacağız

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir “Bu teşkilatları hedeflerine taşımamız gerekiyor, yenilemeler yapacağız.” dedi. Onikişubat İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde kürsüye çıkan Başkan Ahmet Özdemir önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:50
Genç nesil oluşturacağız

Ahmet Özdemir; “Elimizden geldiğince Kahramanmaraş’ı layıkıyla temsil etmeye çalıştık. Fırat kardeşim de bizden aldığı bayrağı layıkıyla taşıyor. Kendisine başarılar diliyorum. Bu teşkilat şimdiye kadar birçok başarı elde etmiştir. Bu güzelliğin üstüne biraz daha güzellik katmak, bundan sonra daha başarılı olmak için aktarmak istediklerim var. Bizim teşkilatımız çok özgüvenli bir teşkilat. Bu aşırı şekilde ortaya çıkmaya başladı. Teşkilatın bir anlamı vardır. Bir toplantıya geldiğinizde o toplantıyı sonuna kadar takip edersiniz. O gün toplantının verilerini toplarsınız. Orayı terk etmemeniz gerekir. İmzayı atıp gideyim, toplantı sonunda da geri gelir görünürüm diye düşünmemeli. Eğer bunu yaparsanız Cumhurbaşkanımızın dediği sınıfa girersiniz biz de sizinle yollarımızı ayırmak zorunda kalırız. Bu iş sıkıcı bile olsa bu memleketin geleceğini oluşturuyor. Bu toplantıdan ahlakını hiç birimiz bozmayacağız. Bu söylediklerim bozduğumuz anlamına gelmiyor. Bu güne kadar çok iyi geldik bundan sonra da öyle olacaktır. Diğer ilçe teşkilatlarımızda bu söylemi eyleme dönüştüreceğiz. Bu güne kadar görev almış hiçbir arkadaşımızdan şikayetimiz yok, aksine memnuniyetimiz var. Ben her zaman il ve ilçe teşkilatları arasındaki çekişmelere ‘sırf bu teşkilatta görev yapıyor olması onun baş üstünde taşınması gerektiğini gösterir, onun hakkında konuşmayın’ derim. Teşkilatlarda gittiğim her toplantıda söyledim. Benim en büyük özelliğim bu. Bu teşkilatlarda birbirleri için çaba sarf eden kardeşlerimin birbirleri arkasında konuşmasından hoşlanmıyorum. Bunları yanlış anlamayın. Bu teşkilatları hedeflerine taşımamız gerekiyor, yenilemeler yapacağız. Genç kardeşlerimizin genç fikirlerinden faydalanacağız. Onlar geldiğinde ‘bu çocuklar ne işe yarayacak’ demeyin. O çocuklar 15 Temmuz darbe girişiminde bizimle beraber nöbet tuttular.” dedi.

GENÇLER İLE TEŞKİLATLARIMIZA CANLILIK GELECEK

Ahmet Özdemir devam eden konuşmasında; “Bizim asli işimiz partimizin vizyonunu yaşadığımız şehre taşımak, yani inancımızı taşımak. Bunu gönülden söylemek gerekiyor. Bundan sonra bu özveri ile çalışmanızı istiyorum. Genç kardeşlerimizi alacağız ve teşkilatlarımıza hareket gelecek. Emeği olan çalışmaya devam eden ağabeylerimize de teşkilatlarımızda görev vermeye devam edeceğiz. Bir genç nesil oluşturacağız. 2071’e hazırlık yapacak arkadaşlarımız olacak ve onların tek hedefi davamıza hizmet etmek olacak. Biz de yanlış yaparsak bizi de uyarın. Bundan sonra ki toplantılarda bu konulara dikkat etmenizi istiyorum. Peygamber efendimize vahiyleri her zaman Hz. Cebrail getirir ve her seferinde farklı sıfatla gelir. Peygamber efendimiz miraçtayken Cebrail Aleyhisselam’ı kendi sıfatıyla görmek istiyor. Kendi sıfatında ona görününce bir bakıyor ki gökyüzü ile yeryüzü arasında bir kararma var. Cebrail yaklaştığında sadece bir kanadı ile yeryüzü ile gökyüzünü kapatıyor. Ama Cebrail Aleyhisselamın 600 tane kanadı var. Cebrail diyor ki ‘rabbim beni ne kadar güzel yaratmışsın’ ona emir geliyor ve cehennem bekçisinin yanına Malik’e gitmesi ve onun söyleyecekleri olduğu söyleniyor. Gittiğinde Malik’e beni çağırmışsın diyor. Malik’te ona ‘ne diyorsun duymuyorum kulağımın içine gir de orda söyle’ diyor. O güzelliği ile bir saniye kibirleniyor sonra gel de kulağıma gir diyecek kadar daha gösterişli bir şeyle karşılaşıyor. Kibir bizden uzak olmalı. Başkanlığın bize değil bizim başkanlığa yararımız olmalı. Çok çalışacaksınız çok yorulacaksınız. Sevdiklerinizle aranız bozulacak ama bu memleketin yükünü sırtınızda taşıyacaksınız.” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.