Galatasaray Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Canlı Yayın Bilgisi!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor'u ağırlıyor! Heyecan dolu mücadele, 25 Kasım Cumartesi, saat 19.00'da beIN Sports'ta. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2023 18:47
Galatasaray Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Canlı Yayın Bilgisi!

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki müsabaka için nefesler tutuldu! Sarı-kırmızılılar, kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdiği Fenerbahçe'nin ardından Alanyaspor'u ağırlayacak. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman başlayacak? Bu sorunun yanıtı, spor severler tarafından merakla bekleniyor. Heyecanla beklenen mücadele, RAMS Park'ta gerçekleşecek ve hakemlik görevini Ali Şansalan üstlenecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Ok yapacak. Dördüncü hakem ise Yiğit Arslan olacak.

Sarı-kırmızılılar için puan kaybı lüksü bulunmayan bu mücadeleyi, Ali Şansalan'ın yönetiminde izleyeceğiz. Fenerbahçe ile başa baş bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, milli ara dönüşünde Alanyaspor'u ağırlayarak puan farkını açma hedefinde. Takımın başındaki teknik adam Fatih Terim, oyuncularını bu kritik karşılaşmaya hazırlarken, taraftarlar da maçın heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

galatasaray-alanyaspor-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-canli-yayin-bilgisi.jpg

Galatasaray Alanyaspor maçı, 25 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. Ali Şansalan'ın düdük çalacağı müsabakada, takımlar sahaya şu muhtemel 11'lerle çıkacaklar:

Galatasaray:

Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Kaan, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi

Alanyaspor:

Ertuğuğrul, Augusto, Fatih, Furkan, Yusuf Özdemir, Richard, Janvier, Efecan, Novais, Eduardo, Cordova

Galatasaray'da milli arada form tutan Tanguy Ndombele'nin ilk 11'de yer alması bekleniyor. Ayrıca, kaleci Fernando Muslera ile stoper Davinson Sanchez, bu maçta sarı kart görmeleri durumunda Pendikspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler. Mauro Icardi'nin iğneyle sahada olması beklenirken, beklerde Sacha Boey ve Angelino, kanatlarda Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha, orta sahada ise Kerem Aktürkoğlu görev yapacak. Stoperde Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı ikilisi, orta sahada Kaan Ayhan ve Lucas Torreira ile forma giyecek.

Heyecan dolu bu mücadele, futbol severleri ekran başına kilitleyecek ve ligdeki heyecanı doruklara çıkartacak. Galatasaray, taraftarlarının desteğiyle Alanyaspor karşısında galibiyet arayacak ve şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmeye çalışacak.

GALATASARAY ALANYASPOR Maçını izlemek için https://beinsports.com.tr/ bu linki tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.