Almanya Türkiye Maçı Canlı İzle Full Kesintisiz! TRT1 A Milli Takım Maçı İzle

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'ndeki başarısının ardından Almanya ile Türkiye hazırlık maçında. Detaylar ve canlı yayın bilgisi için buraya göz atın! Link habermizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 19:54
Almanya Türkiye Maçı Canlı İzle Full Kesintisiz! TRT1 A Milli Takım Maçı İzle

EURO 2024 Elemeleri'nde gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya ile bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak bu müsabakayı yönetecek olan hakem ise Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski olacak. Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik oyuncusu bulunmayan A Milli Takım, Almanya ile olan bu kritik maça büyük bir hazırlık içinde.

Almanya Türkiye maçı, heyecanla beklenen bir mücadele olacak ve bu karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçın detaylarını öğrenmek ve heyecanı kaçırmamak adına bilgi arayışındalar. Almanya - Türkiye maçının ne zaman oynanacağı, hangi kanalda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı gibi sorular, meraklı taraftarlar tarafından sıklıkla araştırılıyor.

almanya-turkiye-maci-canli-izle-full-kesintisiz-trt1-a-milli-takim-maci-izle.jpg

ALMANYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN? ALMANYA TÜRKİYE MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Almanya - Türkiye maçı 18 Kasım Cumartesi günü saat 22:45'te başlayacak. Bu önemli karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

BİR SONRAKİ RAKİP GALLER!

A Milli Futbol Takımı, Almanya ile oynadığı hazırlık maçının ardından eleme grubundaki bir diğer müsabakasına çıkacak ve rakibi bu kez Galler olacak.

ALMANYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski'nin yardımcılıklarını ise Marcin Boniek ve Jakub Winkler üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevi ise Tomasz Musial'e emanet edilecek.

CENGİZ ÜNDER VE HAKAN ÇALHANOĞLU ÇIKARILDI

A Milli Futbol Takımı'mızın Almanya ile oynayacağı maç öncesinde, Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu kadrodan çıkarıldı. Ancak, milli takımın geri kalanında herhangi bir eksiklik bulunmuyor.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADRO

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvet: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Yusuf Yazıcı (Lille)

ALMANYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1 bu linki tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırdıktan sonra izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.