Esra Erol Dilek Aslan kimdir? Özlem Aslan - Medet Batal olayı nedir?

ATV'nin reyting rekortmeni Esra Erol'da programında kayıp bir kızın hikayesi izleyicileri derinden etkiledi. 3 ay önce evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Özlem Aslan'ın "Seni Ünlü Yapacağım" diyerek kandırılarak kaçırıldığı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2024 16:39
Esra Erol Dilek Aslan kimdir? Özlem Aslan - Medet Batal olayı nedir?

ATV'nin reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, kayıp bir kızın hikayesi izleyicileri derinden etkiledi. Dilek Hanım, "Seni Ünlü Yapacağım" diyerek kandırılarak kaçırılan kızı Özlem Aslan'ı aramak için programa katıldı. Medet Batal ile tanışmasının ardından hayatının adeta darmadağın olduğunu söyleyen Özlem Aslan'ın izini bulmak için Esra Erol ve ekibi harekete geçti.

Kızı Özlem'i Arıyor: "Seni Ünlü Yapacağım" Diyerek Kaçırıldı

Dilek Hanım, programda gözyaşları içinde kızı Özlem'in 3 ay önce evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini anlattı. Özlem'in, "Seni ünlü yapacağım" diyerek kandırılarak bir adam tarafından kaçırıldığını iddia eden Dilek Hanım, kızının bulunması için Esra Erol'dan yardım istedi.

Medet Batal ile Tanışma Hayatı Değiştirdi

Araştırmalar sonucunda Özlem Aslan'ın Medet Batal ile tanıştığı ve onunla birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Medet Batal'ın Özlem'i nasıl kandırdığı ve ona ne gibi sözler verdiği bilinmezken, Dilek Hanım, kızının hayatının bu adamla tanıştıktan sonra tamamen değiştiğini savundu.

Esra Erol ve Ekibi İz Peşinde

Esra Erol ve ekibi, kayıp kız Özlem Aslan'ın izini bulmak için harekete geçti. Medet Batal'ın kim olduğu ve Özlem'i neden kaçırdığı araştırılıyor. Programda yaşanan gelişmeler ise izleyicileri merak içinde bıraktı.

Esra Erol'da Kayıp Kız Gizemi Çözülecek mi?

Esra Erol'da programında yaşanan bu olay, "Seni Ünlü Yapacağım" diyerek kandırılarak kaçırılan kızların sayısının artmasına dikkat çekiyor. Esra Erol ve ekibi, Özlem Aslan'ı bularak onu ailesine kavuşturmak için tüm imkanlarını seferber edecek. Kayıp kızın akıbeti ise merak konusu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.