Erdoğan'dan peş peşe çok sert mesajlar!

Başkan Erdoğan, partisinin belediye başkan adaylarını açıklamadan önce CHP'nin aday bulma süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2018 13:59
Erdoğan'dan peş peşe çok sert mesajlar!

Yerel seçimler öncesinde AK Parti'de büyük bir heyecan var. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, her büyük toplantıda yeni aday listelerini açıklıyor. Bu defa CHP'ye belediyecilik konusunda ders niteliğinde mesajlar verdi:

"60 ADAYIMIZIN KARŞISINA İSİM KOYUN"

"Buradan CHP yönetimine bir ödev veriyorum. Bu 60 kişilik listeyi önlerine alsınlar, hepsine göre karşılarına isim koysunlar. CHP'ye gönül veren seçmen kardeşlerime diyorum ki; gelin 31 Mart'ta bu köhne zihniyete son verin.

Özellikle büyükşehirlerde CHP, AK Parti'nin adaylarını açıklamasını bekliyor. Ona göre aday açıklayacaklarmış çünkü mihenk taşı AK Parti. Bunların kafasında 'Bu şehri kim daha iyi yönetir' diye bir düşünce kesinlikle yok. Bunun yerine AK Parti'nin ve diğer partilerin oylarını alabilecek aday bulma cinliğine kafa yoruyorlar.

BURADAN CHP YÖNETİMİNE ÖDEV VERİYORUM...
CHP'li başkanların yönettiği yerler belediyelerin değil, büyükşehrin veya hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir. Bugün Kadıköy'den Pendik'e büyükşehrin hazırladığı raylı sistemle gidiyorsunuz. Bunların kafasında kim daha iyi yönetir diye bir düşünce yok. Bunun yerine AK Parti ve diğer partilerin oylarını alabilecek cinliğe kafa yoruyorlar. CHP yönetimine bir ödev veriyorum. Bu 60 kişilik listeyi alsınlar taktiklerine, cinliklerine göre isimler koysunlar. 31 Mart gecesi milletimiz hizmete talip olanlara mı, cinlik yapanlara mı itibar edecek. 31 Mart'ta bu köhne zihniyete bir dur deyin. Bizim nasıl hizmetler verdiğimizi biliyorsunuz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.