“Engelleri aşanlar” yüzme yarışları yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 15 Şubat 2018 tarihinde İl Müdürlüğümüz 12 Şubat Kapalı Yüzme Havuzunda Kahramanmaraş’taki Rehabilitasyon Merkezleri...

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2018 16:24
“Engelleri aşanlar” yüzme yarışları yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 15 Şubat 2018 tarihinde İl Müdürlüğümüz 12 Şubat Kapalı Yüzme Havuzunda Kahramanmaraş’taki Rehabilitasyon Merkezleri ve il genelinde ki Engelli Öğrencilere yönelik Yüzme yarışları gerçekleştirildi.

Yüzme yarışları öncesi açılış seremonisi; Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması ile başladı.

“engelleri-asanlar”-yuzme-yarislari-yapildi.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Mehteran takımı havuz etrafında bir yürüyüş ve akabinde mehteran gösterisi yaparak izleyenlerden büyük alkış topladılar. Mehteran ekibine yaptıkları başarılı gösteri için Başarı belgesi ve Madalya takdim edildi. Ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur Takdim ettiler.

“engelleri-asanlar”-yuzme-yarislari-yapildi1.jpg

Açılış töreninde Büyükşehir Belediye Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı birer konuşma yaptılar. Açılış konuşmalarının ardından Engelliler yüzme yarışlarına geçildi. Yarışlar ardından derece elde eden sporculara Katılım Belgesi ve Madalyaları takdim edildi.

“engelleri-asanlar”-yuzme-yarislari-yapildi2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.