Dulkadiroğlu'nda Kışa Hazırlık: Sathi Kaplama Asfalt Çalışmaları Hız Kazanıyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Bertiz bölgesinde gece gündüz sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla vatandaşlara konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2023 11:47
Dulkadiroğlu'nda Kışa Hazırlık: Sathi Kaplama Asfalt Çalışmaları Hız Kazanıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak ve yüzey kaplama asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bertiz bölgesindeki faaliyetleri kış mevsimi öncesinde yoğunlaştıran ekipler, bölgenin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

dulkadiroglunda-asfalt-calismalari-001.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ekiplerin kararlı çabalarına vurgu yaparak şunları belirtti: "Vatandaşlarımızın sorunsuz bir ulaşım deneyimi yaşamaları ve daha konforlu yollar kullanmaları için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaktadır. Yaz aylarında, sıcak asfalt ve yüzey kaplama asfalt çalışmalarımızı yoğun bir şekilde gerçekleştirdik. Şu anda ekiplerimiz, kış aylarında zorlu koşullara maruz kalan kırsal bölgelerimizde bu çalışmaları sürdürmektedir. Aynı şekilde şehir merkezinde bulunan mahallelerimizde de sıcak asfalt uygulamalarımız devam etmektedir."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.