Diyarbakır'ın Duayen Hocası Ramazan Pişkin İstanbul'da Hayatını Kaybetti!

Diyarbakırlı Ramazan Hoca, İstanbul'da bıçaklı saldırı sonucu öldü. Cinayetin ardındaki nedenler ve detaylar soruşturma ile aydınlatılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2024 11:14
Diyarbakır'ın Duayen Hocası Ramazan Pişkin İstanbul'da Hayatını Kaybetti!

Diyarbakır'ın tanınmış simalarından Ramazan Hoca, İstanbul'da gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. İstanbul Fatih'te bulunan çay ocağında 8 aydır yaşayan Ramazan Pişkin'in cansız bedeni, müdavimleri tarafından keşfedildi. Eczacı komşusunun ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, soruşturma başlattı.

Çay ocağında yapılan incelemede, Ramazan Pişkin'in bıçakla öldürüldüğü tespit edildi. Cinayeti aydınlatmak adına çevredeki güvenlik kameraları incelenmeye alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Diyarbakır'ın sevilen simalarından biri olan Ramazan Pişkin, Ulu Camii avlusunda yaptığı bilgi paylaşımlarıyla tanınıyordu. "Filozof Ramazan" ve "Ramazan Hoca" olarak da bilinen Pişkin, 47 yaşında olup, uzun süredir akıl sağlığı sorunlarıyla mücadele ediyordu. Daha önce Elazığ Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde tedavi gören Ramazan Hoca, hastalığı nedeniyle sosyal medyada #RamazanHocaYalnızDeğildir etiketiyle destek bulmuştu. Olayın detayları, savcılık soruşturmasıyla netlik kazanacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.