Bakan Uraloğlu Kahramanmaraş Heyetini Misafir Etti: Şehir İmarı Masaya Yatırıldı

Kahramanmaraş Heyeti, Ankara'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti. Şehirdeki altyapı projeleri değerlendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2024 14:10
Bakan Uraloğlu Kahramanmaraş Heyetini Misafir Etti: Şehir İmarı Masaya Yatırıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, milletvekilleri, ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

Ankara'da gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Ulaştırma ile Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir dizi toplantıya katıldı. Ziyarette, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, ve il başkan vekili de hazır bulundu. Toplantıda, şehirde devam eden ve planlanan altyapı ve ulaşım projeleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Başkan Hayrettin Güngör, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve İl Başkan Vekilimiz ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek, Bakanlığımız ve Karayolları tarafından şehrimizde hayata geçirilen ve planlanan yatırımları değerlendirdik. Yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası noktasında şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.