Demirdöğen; Ecdadımızın mirasına sahip çıkacağız

TÜGVA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ahmet Asım Demirdöğen 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2018 17:21
Demirdöğen; Ecdadımızın mirasına sahip çıkacağız

HABER: EMRE BOZ

AK Parti İl Teşkilat Binasında gerçekleştirilen programda TÜGVA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ahmet Asım Demirdöğen, “Ecdadımızın büyük bir emekle bıraktığı mirasa sahip çıkacağız” dedi.

demirdoge4.jpg

Demirdöğen’in açıklamaları şu şekilde; ”Çok belirgin ve asla değişmez ilke olan ‘halka hizmet hakka hizmet’ düsturu ile yola çıkmış olan AK Parti hedeflerinde biz de saf tutmaya ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak amacı ile bugün milletvekili aday adayı olma kararımızı aldık. Sivil toplum kuruluşlarımızın, kanaat önderlerimizin ver büyüklerimizin teşvik ve tekliflerine duyarsız kalamazdık. Bu süreç bizden evvel saydığımız büyüklerimizin teşvikleri ile başlamıştı. Üzerimizde bu şehrin kokusu vardır. İnşallah bu şehrin ruhunu ve hikayesini en yüce şekilde temsil etmek ve bu erdeme sahip çıkmak işçin niyetimizi bir kere daha ilan etmek için buraya geldik. Bizim bin yıllık bir hikâyemiz var. İçinden geçtiğimiz coğrafya ve içinde yaşadığımız için şükrettiğimiz Anadolu coğrafyasının bin yıllık bir İslam hikayesi var.

demirdoge3.jpg

Ecdadımızın bize bıraktığı b ir miras var ve bu mirasa sahip çıkmaya adayız. Ecdadımızın büyük bir emekle bıraktığı mirasa sahip çıkacağız. Mirasa ihanet etmeyeceğiz. Bizim yürüyüşümüz vatanına emek verenlere ihanet yürüyüşü olmayacak. Bu kutlu yürüyüşün lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın gittiği her yoldan gitmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın bize hedef olarak çizdiği 2023, 2053 ve 2071’i ufkumuzu daha da genişleterek 3071’lere ulaştırmamız gerekiyor. Bizden sonraki bin yıllık ufkun bekçisi olarak o uğurda hizmet etmek istiyoruz. Bu uğurda hizmet ederken aranıza bir kardeş olarak bu hikayede yer alacağız. Bu hizmet bize nasipse geri dönmeyeceğiz. Bu hizmeti kendimize vazife biçerek bir paydaşı olmak istiyoruz. Biz inşallah bu niyetlerimizi bir gençlik heyecanı ile de yürütmek istiyoruz.

demirdoge1.jpg

Ülkemizin ve memleketimizin sorunlarının çözümleri için de güçlü gayret edeceğiz. Yurtdışında bir çok ülkeye gittik ve gördük ki buraların hepsinin ümidi Türkiye. Bütün mazlumların ümidi Türkiye. Umut Türkiye ise Türkiye’nin umudu olan biz gençler buradayız. Bizim davamız ‘sağına soluna bakma, emir bekleme, iş üzerine düştüğünde vazifeyi kendine bil ve yola çık.’ Kesinlikle vermemiz gereken yegane mesaj birlik ve berabelik içerisinde bu süreci yürütmektir. Tecrübeli ağabeylerimize kulak vererek genç kardeşlerimizin beklentilerini yerine getirerek ve onlara kayıtsız kalmayarak yürütmek istiyoruz. bu mübarek günde aday adaylığı başvurumuzu Cuma günü yapma kararı aldık”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.