Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz; Asrın Felaketinden Asrın Dayanışmasıyla Ayağa Kalkıyoruz

Programı kapsamında Kahramanmaraş'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı koordinasyon toplantısında, “Önümüzdeki süreçte bir taraftan kalıcı konutları inşa ederken diğer taraftan altyapıyı geliştirmeye ve ekonomik ortamı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2023 22:30
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz; Asrın Felaketinden Asrın Dayanışmasıyla Ayağa Kalkıyoruz

Programı kapsamında Kahramanmaraş'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı koordinasyon toplantısında, “Önümüzdeki süreçte bir taraftan kalıcı konutları inşa ederken diğer taraftan altyapıyı geliştirmeye ve ekonomik ortamı canlandırmaya dönük adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere şehre gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Afet Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve kurum yetkililerinin de yer aldığı toplantıda; şehrin imarı ve inşası noktasında gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler, geçici konaklama merkezlerinin kurulumu, kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası ve imar planları gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

cb-yardimcisi-ziyareti-2.jpg

ALTYAPIYI GELİŞTİRMEYİ VE EKONOMİK ORTAMI CANLANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Büyük bir afet yaşadık. Asrın afetine, asrın dayanışmasıyla karşılık vereceğiz. Başından beri bu anlayış içinde hareket ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bir taraftan kalıcı konutları inşa ederken diğer taraftan altyapıyı geliştirmeye ve ekonomik ortamı canlandırmaya dönük adımlar atmaya devam edeceğiz” cümlelerini kaydetti.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.