BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART’TA TOPLANIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 10 Mart 2015 Salı günü toplanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2015 16:38
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART’TA TOPLANIYOR

 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda saat 14.00’te toplanacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi yoklama ve açılışın ardından Şubat ayı Meclis Toplantısına ait tutanak özetinin okunması ve oylanması yapılacak.

Gündemde görüşülecek olan maddeler ise şu şekilde sıralandı:

1- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Andırın İlçe Sınırlarında bulunan Fatma Hatun caddesinin ismini değiştirilmesi ile ilgili teklifi.

2- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Üngüt Mah. 71044,71042 ve 71045 sokaklar arasında 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

3- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Üngüt Mah.71017, 71036, 71013, 71011 ve 71015 sokaklar arasında 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

4- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu ilçesi Şeyhadil Mah. 416 ada 103 nolu parsel güneyinde 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

5- Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının 6. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvasında dereceye girecek olan sporculara verilecek ödül ile ilgili teklifi.

6- Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının Halk Ekmek Fabrikası ve Çamlıca Lokantasında satışa sunulan ürünlerin fiyatlarının belirlenmesi için Belediyemiz Encümenine yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

7- Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve alt bileşenlerinin kullanıma açılmasına ilişkin protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

8- Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığının Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait İlimiz Onikişubat İlçesi, Üngüt Mahallesi 4528 ada 7 nolu parselde bulunan 7.738,08 m² yüzölçümlü arsanın tamamın satışı ile ilgili teklifi.

9- Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığının Kamu Yatırımı Kararı ile ilgili teklifi.

10- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

11- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Kahramanmaraş Değerler Eğitim projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

12- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Gelir Tarifesi ile ilgili teklifi.

13- Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Afşin İlçesine Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Halinin Kurulması ve İşletme Yetkisinin Afşin Belediyesine Devredilmesi ile ilgili teklifi.

14- Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Elbistan Hal Şubesi İçin Kantar ve Dükkân Devir Ücretinin Belirlenmesi ile ilgili teklifi.

15- Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Araç devri ile ilgili teklifi.

16- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının ERASMUS İçin Yetişkin Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar ile ilgili teklifi.

17- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Proje İmza Yetkisi ile ilgili teklifi.

18- Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığının Çevre Denetim Biriminin Kurulması ve Yetki Devri ile ilgili teklifi.

19- Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Mikro Kredi Projesi kapsamında Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) İle Protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

20- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Afşin İlçe Sınırlarında bulunan bazı mahallelerde cadde ve sokak adı değişikliği ile ilgili teklifi.

21- İtfaiye Dairesi Başkanlığının Araç Hibe talebi ile ilgili teklifi.

22- İtfaiye Dairesi Başkanlığının İtfaiye Eğitim Ücreti tarifesinin belirlenmesi ile ilgili teklifi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.