Bursa Modeli Dulkadiroğlu'na Geliyor: Akpınar'dan Spor Tesisi Sözü!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar, Ferhuşspor'un Reyhanlıspor ile yaptığı maçı tribünden izleyerek amatör spor kulüplerine her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2024 12:59
Bursa Modeli Dulkadiroğlu'na Geliyor: Akpınar'dan Spor Tesisi Sözü!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar, Ferhuşspor'un Reyhanlıspor ile yaptığı maçı tribünden izleyerek amatör spor kulüplerine her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Ferhuş bölgesini ziyaret eden Akpınar, Ferhuşspor'un maçına büyük ilgi gösterdi. Tribünlere girmesiyle Ferhuşspor'un 1-0 öne geçtiği karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Akpınar, hem ekonomik hem de manevi olarak amatör spor kulüplerinin yanında olacaklarını vurguladı.

Gençlerin kendilerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın emaneti olduğunu belirten Akpınar, her mahalleye spor tesisi yapacaklarının sözünü verdi.

mehmet-akpinar-ferhus-spor-maci.jpeg

AHLAKLI SPORCU YETİŞTİRMEK YENİDEN REFAHLI BELEDİYELERİN ÖNCELİĞİ

Ahlaklı sporcu yetiştirmenin Yeniden Refahlı belediyelerin önceliği olduğunu belirten Akpınar, "Gerçekten duygulandık ve gurur duyduk. Dulkadiroğlu Belediyesi'ni kazandığımız zaman hem yüreğimizle hem de ekonomik olarak amatör spor kulüplerimizin yanında olacağız. Çünkü ahlaklı sporcular yetiştirmek, Yeniden Refahlı belediyelerin önceliklerindendir. Gençlerimiz, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın bize emanetidir. Her mahallede spor kulüpleri kurarak ve spor sahaları açarak gençlerimizin ve sporcularımızın yanında olacağımızı buradan ifade ediyorum. Ferhuşspor'umuza da Kurtuluşspor'umuza da başarılar diliyorum. Spor kulüplerimiz çözüm ortağımız olacak" dedi.

BURSA OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NİN TESİS MODELİNİ DULKADİROĞLU'NA GETİRECEĞİZ

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin spor tesisi modelini Dulkadiroğlu'na getireceklerini vurgulayan Akpınar, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nde gezdim, bütün mahallelere spor sahaları açmışlar. Çocuklar o sahalarda hem duşunu alıyorlar hem de çaylarını içiyorlar, dini dersler alıyorlar. Biz de aynı tesisleri yapacağız. Zor şartlarda mücadeleleri sürdürüp gençlerimize sporu sevdiren hocalarımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Biz sadece bugün gelmiyoruz. Yarın da geleceğiz, sonrasında da geleceğiz. Geçen hafta da ampüte takımımızı ziyaret etmiştik. Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durup spora yönelmesi, Yeniden Refah Partisi'nin hedeflerinden birisidir. Spora önem veriyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.