Burak Gül’den Baroda birlik ve beraberlik mesajları

Kahramanmaraş Baro Başkan Adayı Burak Gül, özel bir restoranda meslektaşları ile bir araya geldi. Meslektaşlarına, “Tüm meslektaşlarımızın sorunlarında da yanlarında olacağız” diyen Burak Gül, birliktelik mesajları aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2018 10:11
Burak Gül’den Baroda birlik ve beraberlik mesajları

Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Burak Gül, birlik mesajlarının yanı sıra Kahramanmaraş Barosu’nun her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Burak Gül; “En önemli husus olarak baromuzun her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu kanısındayız. Seçim çalışmalarına başladığımızda meslektaşlarımızı ve meslek büyüklerimizi ziyaret ettik. Onlar da birlik konusunda bizimle hemfikirler. Kahramanmaraş Barosu’nun sorunlarını çözmede ortak iradenin ortaya konulması gerektiğine karar verdik. Diğer aday arkadaşımız Sayın Sinan Erkler Bey de çalışmalarına devam ediyor. Davetimize icap ettiği için ona da ayrıyeten teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için seçimler çok önemli. Baromuzu iki yıl boyunca yönetecek başkan ve diğer yönetim, disiplin organları seçilecek. Biz baromuzun sorunlarını ortak bir irade ile çözeceğiz. Tüm meslektaşlarımızın katılımları ile çözüm yollarına gideceğiz. Baromuzun içinde bulunduğu sorunlardan çıkmak için büyük bir irade ortaya koyacağız. Çalışmalarını yürütürken danışma ve görüşme konusunda meslektaşlarımızın fikirlerine her zaman öncelik vereceğiz. Mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bununla ilgili her türlü çözüm yoluna başvuracağız. Seçilmemiz halinde sistemde aksayan yönleri şeffaf bir şekilde çözeceğiz. Meslektaşlarımızın sorunlarını biliyoruz ve çözümleri için gayretli bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Mesleki dayanışma noktasında eksikliklerimiz olduğunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

m1-203.jpg

Baroların siyasetin hem içinde hem de dışında olduğu kurumlar olduğunu ifade eden Burak Gül; “Hepimizin farklı siyasi fikirleri olabilir. Barolar siyasetin hem içinde hem de dışında kurumlardır. Yeri geldiğinde siyasi partilerin de görüşlerini almak için onların kapısı çalınır. Ama bizim adaylığımız herhangi bir siyasi parti ile ilgili değildir. Bize gelen taleplerden en önemlisi olan Baromuzun Avukat Hakları Merkezini aktif bir şekilde faaliyete geçmesi ve çalışması konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çünkü meslektaşlarımız görevlerini ifade ederken bir takım sorunlar ile karşılaşıyorlar. Bu konuda da barolarını arkasında görmek istiyorlar. Biz bu konuda 7 gün 24 saat hizmet verebilecek Avukat Hakları Merkezi komisyonu geliştireceğiz. Seçim çalışmaları sırasında bir çok görüş ve şikayet aldık. Seçilmemiz konusunda bunların hepsini masaya yatırım gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

m2-141.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.