Beyaz tabak ödülleri sahiplerini buldu

Kahramanmaraş Valiliği tarafından uygulamaya konulan ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Gıda Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında teknik ve hijyenik şartların üstünde faaliyette bulunan lokanta, otel ve cafe gibi toplu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 15:36
Beyaz tabak ödülleri sahiplerini buldu

Kahramanmaraş Valiliği tarafından uygulamaya konulan ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Gıda Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında teknik ve hijyenik şartların üstünde faaliyette bulunan lokanta, otel ve cafe gibi toplu tüketim yerlerine beyaz tabak ödülü verildi.

'Beyaz Tabak' ödülü almaya hak kazanan 3 işletme sertifika ve tabaklarını düzenlenen törenle aldı.

beyaz-tabak.jpg

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürü Cihan EROĞUL tarafından, “Gıda Güvenliği Eylem Planı” sunusu ile başlayan tören konuşmalarla devam etti.

Beyaz Tabak Ödül Törenin de konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa BOZKURT, Bilindiği üzere 79 farklı tarım ürününün yetiştirildiği bir bölgede yaşıyoruz, 79 farklı ürürünün yetiştirildiği bir bölgede gıda denetimlerinin de hat safhaya çıkması ve tüketicilere gıda denetimleri yapılarak asgari şartların üzerinde bir hizmet verilmesi noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten BOZKURT, Beyaz tabak ödülü almaya hak kazanan işletmeler, değerli ve özverili çalışmalarıyla takdiri-şayan işletmeler olduklarını ispat etmişlerdir. İnşallah diğer işletmelerimizde bu işletmeleri örnek alıp gayret gösterdiklerinde ilimiz geneline yaygınlaştırılabilir inancındayız. Dedi.

Konuşmalar sonunda ödüle layık görülen 3 işletmeye Beyaz Tabak ve filamaları verildi.

beyaz-tabak1.jpg

Beyaz Tabak ödülü alan işletmeler;

Kahramanmaraş Kervan Pastanesi Dondurma Gıda Tarım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi - Cafe Bistro Şubesi

DNA Akademik Eğitim Kurumları San. ve Tic. Ltd. Şti. –Bahçeşehir Eğitim Kurumları Yemekhanesi

K.S.Ü. Avşar Kampüsü Yemekhanesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.