Başkan Güngör, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Gökduman'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanmış olan Nurettin Gökduman'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Güngör, yeni görevinde Sayın Gökduman'a başarılar diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2023 15:24
Başkan Güngör, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Gökduman'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Güngör, "Kahramanmaraş'ın daha iyi bir koordinasyonla ilerlemesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Kararı ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanmış olan Nurettin Gökduman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da yer aldı.

Başkan Güngör, ziyaret sırasında Gökduman'a yeni görevinde başarılar temenni ederek, "Rize'den Kahramanmaraş'a atanmış olan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nurettin Gökduman'ı; önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız, milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanımızla birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kahramanmaraş'ın daha ileriye gitmesi için yüksek bir uyum içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.