Başkan Erkoç açılışta konuştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Canlı Hayvan Borsası açılışında konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2017 09:26
Başkan Erkoç açılışta konuştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katıldığı Canlı Hayvan Borsası açılışında konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Başkan Erkoç konuşmasında; “Kahramanmaraş’ımız tarımı sanayiye dönüştürmüş ve bu dönüşümü en iyi şekilde gerçekleştirmiş. Sütü dondurmayı, kırmızıbiberi dünya pazarlarına ulaştıran örnek şehirdir. Özellikle dondurma Türkiye’mizin ay yıldızlı gıda ürünüdür. Bu ürüne bakanlığımızdan yoğun destek alıyoruz ve bu desteği verenlere teşekkür ediyoruz. Dondurma alanında çok önemli yatırımlar yapıldı. Biz de Büyükşehir olarak yeni yasa ile beraber tarım ve hayvancılık alanında elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Canlı hayvan ticareti ile ilgili çok sıkıntı vardı. Ama şimdi yeni inşa ettiğimiz borsayı Kahramanmaraş’ımıza kazandırdık. Burası büyükşehir belediyemize 5 milyon TL ye mal oldu. İl başkanlığı dönemimde Kahramanmaraş genelindeki mezbahaneler şartlara uymuyordu. Ama şimdi merkezimizde yap işlet ile burayı kazandırdık. Diğer ilçelerimizde de modüler mezbahaneler kurarak çok büyük yatırımlar yaptık. Sulama alanında 34 bin metrekare alanı su ile buluşturduk. Hep beraber Kahramanmaraş’ımızı tarım alanında hep en iyi konuma getiriyoruz.” İfadelerini kullandı

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.