Başkan Debgici açıkça beyan etti! Hazırız...

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici erken seçim ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2018 09:39
Başkan Debgici açıkça beyan etti! Hazırız...

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin 24 Haziran 2018 tarihine alınmasının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Debgici, seçimlere hazır olduklarını açıkça beyan etti.

İşte Başkan Debgici’nin erken seçim açıklaması;

“Değerli Basın Mensuplarımız;

16 Nisan 2017 Tarihinde Aziz Milletimizin oluru ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmiştir. Yeni yönetim sisteminin uygulamaya konulması ise 3 Kasım 2019 Tarihinde yapılacak seçimlere bırakılmıştır. Ancak Suriye ve Irak başta olmak üzere yaşanan hadiseler, gerek içte gerek dışta bulunan şer güçlerin Türkiye üzerine sürekli oyunlar oynamaya çalışması karşısında yeni yönetim sistemine geçiş hususu aciliyet kesbetmiştir. Bu bağlamda yapılan istişareler neticesinde devletimizin ve milletimizin bekası için Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin 24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacağını ilan etmiştir. Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan açıklama neticesinde TBMM’de seçimlerle ilgili düzenlemeleri yapmak üzere derhal çalışmalara başlanılmıştır.

İl Başkanlığımız olarak biz de tüm teşkilatlarımızla seçimlere hazır olduğumuzu açıkça beyan ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden geleceğimize, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izni, milletimizin destek ve dualarıyla Başkan yapacağımıza inancımız tamdır.

Seçim tarihinin belirlenmesi karşısında, daha öncesinde kararlaştırılan ve şehrimizde 22 Nisan 2018 Tarihinde yapılması planlanan Kültür ve Turizm Çalıştayı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki seçimlerle ilgili yasama faaliyetleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Yeni hükümet sistemine geçişle birlikte daha güçlü bir Kahramanmaraş için ve daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ilk günkü aşkla ve şevkle çalışacağımızı ilan ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.