Başkan Akkurt'tan son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, KAFUM’da hizmet vermeye devam eden ‘Alışveriş Festivalini’ gazetemize değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2018 10:19
Başkan Akkurt'tan son dakika açıklaması!

Büyük bir başarıya imza attıklarını kaydeden Başkan Akkurt, Festivalin amacına ulaştığını kaydederek, Küçük esnafa nefes olduklarını belirtti.
Başkan Akkurt, Alışveriş Festivalinin tüm canlılığı ile devam ettiğini belirterek, Kahramanmaraş halkına katılımlarından ve ilgilerinden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade etti. 
Başkan Akkurt, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

baskan-akkurttan-son-dakika-aciklamasi!.jpg
“Öncelikle bu festivalde emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma ve Değerli Kahramanmaraş halkına teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. İlgi beklediğimizin üstünden geldiğinden dolayı esnafımız bu festivalde nefes aldı diyebiliriz. Bizim ana amacımız burada Küçük ölçekli esnafı burada kazanacakları cirolar ile bir kısım rahatlatmaktı amacımıza ulaştığımızı ifade edebilirim. Burada Kahramanmaraş halkına teşekkürleri borç bilirim. Halkımızın esnafına sahip çıkması ile buradaki canlılık beklenen üzerindeydi. Buradan tüm halkımızı bu canlılığa ortak olmak amacı ile tekrardan KAFUM’a davet ediyor ve eşsiz fırsatlardan yararlanmalarını tavsiye ediyorum.” 
Festivali ziyaret eden Vatandaşların Başkan Muhlis Akkurt’a teşekkür dileklerini iletirken, Böyle renkli festivallerin devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.