Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın Mutlu Günü

Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın Mutlu Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2017 09:16
Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın Mutlu Günü

Başbakan Yardımcısı  Veysi Kaynak'ın oğlu Yusuf Kaynak,  Bilge Öztürk ile evlendi.

Veysi Kaynak ve Şule Kaynak'ın oğulları Yusuf Kaynak, Necati Uğur Öztürk ve  Nursel Öztürk'ün kızları  Bilge Öztürk ile hayatını birleştirdi.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen düğün törenine gelen davetlileri, Kaynak ve Öztürk aileleri kapıda karşıladı.

Törene,  Kahramanmaraş Valisi  Vahdettin Özkan,  Adıyaman Valisi  Abdullah Erin,  Gaziantep Belediye Başkanı  Fatma Şahin,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı  Fatih Mehmet Erkoç,  AK Parti  Kahramanmaraş Milletvekilleri Uğur Dilipak ve  İmran Kılıç,  AK Parti  Kahramanmaraş İl Başkanı  Ahmet Özdemir, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yakınları katıldı.

Gelin ve damadın salona gelişinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı, daha sonra  Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç, davetlilere dua ettirdi.

Başbakan Yardımcı Kaynak, çocuklarının dünyaevine girdiği bu mukaddes günde yanlarında olanlara teşekkür etti.

Evliliğin, milletin geleceğini garantiye alan bir müessese olduğunu belirten Kaynak, "Bundan sonra evlatlarımız, Efendimizin Hz. Hatice annemize duyduğu muhabbeti, Hz. Hatice annemizin Efendimize olan saygısını, Hz. Fatıma annemizin Hz. Ali'ye ve onun Hz. Fatıma'ya duyduğunu sevgiyi inşallah yaşarlar." ifadelerini kullandı.

Çiftin nikah törenin, 9 Mayıs'ta  Ankara'da yapılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.